Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan győzzem meg? Mit...

Hogyan győzzem meg? Mit mondjak édesapámnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11 éves koromban történt egy szörnyűség a családunkban. Szóval hogy is mondjam.... van egy nővérem és őt 16 éves korában megerőszakolták. Már úgy ahogy túl van rajta de a család kerüli ezt a témát. Most vagyok 14 éves.

Régebben nagyon szerettem táncolni, apum nagy bánatára. Ő mindig bokszolni vagy harcművészetet tanulni akart küldeni. 3 évvel ezelőtt mikor ez az eset történt ő szó nélkül kiíratott a táncórákról és beíratott bokszolni. Mondván, hogy nem árt ha meg tudom magam védeni nehogy úgy járjak mint a nővérem. Szívemből gyűlölöm a boxot amióta csak apám elhozott az első edzésre, ki nem állhatom. Táncolni akarok. Az az egyetlen dolog amit szeretek. De ha vitatkozni kezdek a szüleimmel mindig ugyanoda lyukadunk ki. A kettő együtt pedig nem megy. Már nem tudok több box edzésről ellógni. Nem akarom magam szétveretni. Rühellem!! Amúgy sem vagyok egy verekedős típus. Rendszerint idegesen/sírva megyek edzésre. Sok sérülésem volt már.

Mit tegyek?

2011. okt. 28. 20:13
 1/2 anonim válasza:
100%

:(

Szerintem mond el a box edződnek ezt az egészet szerintem ő segíteni fog

2011. okt. 28. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ja szerintem is mondd az edzőnek,hogy beszéljen apáddal,hogy alkalmatlan vagy erre a sportra. És hidd el,hogy a legtöbb sportoló aki profi[!] ha teheti inkább elszalad mint,hogy verekedjen...
2011. okt. 29. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!