Mit rontottam el a kamasz lányommal?
Sziasztok!
Nem tudom mi erre a jó megoldás,megpróbálom ezen a fórumon hátha tud valaki jó ötletet.
3lányom van.
A legidősebb 17 éves,8hónapos korában különváltunk az apjától,2 éves koráig neveltem egyedül,majd találkoztam a férjemmel és együtt neveltük.
Kb 12 éves korában kezdődtek a problémák,állandóan az apjához akart költözni,cirkuszolt mindig.
Az édesapja ez elől mindig kibújt,oda nem mehet ő is a szüleivel élt.
Szinte mindig én voltam a gonosz mostoha számára.
Sajnos dohányzik,jelenleg olyan helyzetben vagyunk hogy épp hogy kitudjuk a lakhatás költségeit illetve a megélhetésünket termelni.
Ő folyamatosan hogy mennyire sz@r anya vagyok,mert nem tudok neki cigit,műkörmöt,bulizást hetente biztositani.
Kritikán aluli módon beszél velem(pl:anyáknapja-“egy ilyen szar anyának nem fogom mondani hogy boldog anyáknapját!”)
-szakadjak le róla,kussoljak..stb.
A verés nem opció,azzal elkéstem.
Sosem vertem,lehet hogy ez az eredménye.
Most mehet az édesapjához,mondtam hogy próbáljuk meg mert én nem bírok vele.
Erre is azt mondja mekkora sz@r anya vagyok kidobtam!
Biztos rengeteg hibám van tudom,de borzasztóan érzem magam.
Próbáltam/tunk szép gyerekkort bíztositani nyaralás,èlmények mindig mentünk valahova.
Amit tudtam/tunk megadtam nekik úgy érzem,és mégis sz@r vagyok.
Ezt hallják a kisebb gyerekek is.
Ráadásul kismama vagyok,ez a stressz rohadtul nem kellene.
Mit tegyek?
Ha hiszed ha nem,ez tegnap is megtörtént.
Leültünk,a lányom,az apja és én.
Mert ugye az is folyton gond hogy mindent másképp ad elő,olyan flegmán beszélt hogy hihetetlen.
És végig azt mondta neki nincs semmi problémája.
“ Ez a fórum rólam szól,nem róla aki akarja hallani őt meghallgatja máshol.”
Hat ez egy eleg szomoru megjegyzes volt.
Aldozatnak allitod be magad, pedig valojaban a lanyod az aldozat.
Es ez a forum rola szol, hiszen rola szol a kerdes. Vagy mit vartal? Hogy teged fog mindenki patyolgatni?
Nem kell engem pátyolgatni.
Akik átéltek ilyet tanácsot/tippet adhatnának mi lehet a megoldás.
Miért is áldozat?
Szerintem szar anya az aki megöli,intézetbe adja,alkoholista,agyba-főbe veri,hetente más faszival kavar...
Ott maradtam vele,mikor az apja lelépett egy nővel,és megtettem mindent akkor még egyedül hogy jó élete legyen.
“ Miért is áldozat?”
Olvasd vissza a valaszokat.
“ Szerintem szar anya az aki megöli,intézetbe adja,alkoholista,agyba-főbe veri,hetente más faszival kavar...”
Nem, tevedsz. Nem csak ugylehet valaki szaranya, ha megoli a gyereket vagy allamdoan bantalmazza. Nagyon sok fele keppen tonkre lehet tenni valakit, a te peldad tipikusan azt bizonyitja, milyen is az, amikor a szulonek nincs ideje a gyerekere, ezert kiengesztelesul mindent rahagy, megenged neki.
Az utolsó kommentedben benne van minden. Elítéled a lányod, mert olyan kamaszokkal példálózik, akik verik az anyjukat.(Jogos, tényleg elítélendő.) Majd leírod, hogy te nem vagy szar anya, mert az alkoholista, veri, pasizik stb. Észre se veszed, a lányod ugyanazt teszi, amit te. Tükör! Először az kéne neked.
"Ott maradtam vele, mikor az apja lelépett egy nővel..." Tényleg? És ezért valami díjat érdemelsz szerinted? Segítek, ez a normális, mivel te vállaltad őt. Hagy ne koronázzunk már meg, mert nem dobtad el a saját gyereked.
Nagyon gáz a lány, ez tény, de ebben te is jó vastagon benne vagy.
Most írtad hogy tükör mennyire szar anya vagyok...
Most akkor mégse hogy nem dobtam el?
Míg a 28-ad nagyon jól összefoglalta, közben én érzékelek ebben egy kis bibit.
Ezek elmennének egy 12-15 évesnél.
Egy lassan felnőttel szerintem elkésett a nevelés.
Utána írta calaki, hogy majd megüt meg visszajár elvenni a kisnyugdíjad. Ugyanezt csinálja bátyám is. Én írtam hogy hárman vagyunk testvérek, egy ilyen selejt lett na ilyen lett.
Egyszerüen vannak sząr emberek, a nevelés sem segít rajtuk, ugyanazok az emberek neveltek, ugyanazok a körülmények, egyedül a személye volt más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!