Mit rontottam el a kamasz lányommal?
Sziasztok!
Nem tudom mi erre a jó megoldás,megpróbálom ezen a fórumon hátha tud valaki jó ötletet.
3lányom van.
A legidősebb 17 éves,8hónapos korában különváltunk az apjától,2 éves koráig neveltem egyedül,majd találkoztam a férjemmel és együtt neveltük.
Kb 12 éves korában kezdődtek a problémák,állandóan az apjához akart költözni,cirkuszolt mindig.
Az édesapja ez elől mindig kibújt,oda nem mehet ő is a szüleivel élt.
Szinte mindig én voltam a gonosz mostoha számára.
Sajnos dohányzik,jelenleg olyan helyzetben vagyunk hogy épp hogy kitudjuk a lakhatás költségeit illetve a megélhetésünket termelni.
Ő folyamatosan hogy mennyire sz@r anya vagyok,mert nem tudok neki cigit,műkörmöt,bulizást hetente biztositani.
Kritikán aluli módon beszél velem(pl:anyáknapja-“egy ilyen szar anyának nem fogom mondani hogy boldog anyáknapját!”)
-szakadjak le róla,kussoljak..stb.
A verés nem opció,azzal elkéstem.
Sosem vertem,lehet hogy ez az eredménye.
Most mehet az édesapjához,mondtam hogy próbáljuk meg mert én nem bírok vele.
Erre is azt mondja mekkora sz@r anya vagyok kidobtam!
Biztos rengeteg hibám van tudom,de borzasztóan érzem magam.
Próbáltam/tunk szép gyerekkort bíztositani nyaralás,èlmények mindig mentünk valahova.
Amit tudtam/tunk megadtam nekik úgy érzem,és mégis sz@r vagyok.
Ezt hallják a kisebb gyerekek is.
Ráadásul kismama vagyok,ez a stressz rohadtul nem kellene.
Mit tegyek?
Köszönöm,azt megnézem.
Hbo-n ugye?
A veréssel már elkéstem,sajnos.
Menjen az apjához, és mikor bánt téged hogy kidobod, nyugodtan mondd meg neki, hogy csak azt kapja amiért 5 éve könyörög.
Ne feltétlen vedd magadra ezt.
Mi hárman vagyunk testvérek kb ugyanúgy lettünk nevelve, bátyám mégis olyan lett mint a lányod, mi meg nornálisak nővéremmel.
Veleszületett fąszkalap, van ilyen.
Menjen az apjához, és próbálj kicsit elfeledkezni róla.
Nem tudom ilyenkor hogy alakul a gyerektartás gobdolom neked kell fizetni(?) De szerintem olcsóbban fogsz kijönni minthogy napi 1200 forint elmenjen egy doboz cigire, plusz minden más.
A szobája miatt ne cseszted, ha retekben akar élni, éljen retekben. Az éjjeli zörgés miatt jogosan szólsz rá, a cigire meg ne adj lóvét, el lehet mennie diákmunkázni, majd ha ott áll a szalag mellett órákig, rájön, hogy mennyit is ér a pénz.
És igen, hagyhattad volna, hogy a nevelőapja megrángassa egy kicsit, és irányba állítsa. A gyerekeknek kell a korlát, különben elszáll velük a ló.
Ohh gyerektartás ,az apja évekig nem fizetett egy fillért sem.
Én mégis mindig engedtem,mondván a gyerek nem tehet erről.
Sajnos nagyon magamra veszem,mert nem hiszem hogy így született,szerintem ezt én rontottam el nagyon.
Most ide mindent nem tudok leírni,de nyimdafestéket nem tűrő módon beszèl velem.
Nulla tisztelet.
Számonkér,hogy hova teszem a fizetést,áruljam már el?
Mert neki cigire nem tudok adni!!
Ez történt múlt héten.
Most fizet az apja ,de nagyon szánalmas vagyok hogy nem neki adom oda a 10.000-ft ot amit ad az apja,mert ő rá semmi nincs költve.
Teljesen el van kalibrálva.
Fogalma sincs hogy 10.000-ft mire elég,és akkor a barátja állandóan itt van nálunk,eszik-fürdik stb..
Ami nem baj,de még soha egy köszönöm,hogy anyám itt lehet a barátom is és mint családtag van kezelve.
Tök természetes neki.
Na taka... ilyen lenne a lányom olyan szigorítások lennének, hogy magától megy az apjához.
Csúnyán beszél veled? Pofon. Visszaüt? Mehet amerre lát.
Mindezt úgy, hogy nem vagyok verés párti.
De ez, ez tűrhetetlen.
Mi az hogy számonkéri hol a pénz?
Szépen leültök és megmutatod neki a számlákat, a hiteleket, a blokkokat a bevásárlásokból.
A barátja meg nem mehetne az is biztos. Menejenek hozzá zabáljanak náluk, és ezt neki is megmondanám, sőt azt is megemlíteném a kedves barátnak hogy egy köszönöm kurvąra elfért volna.
Atya ég, nagyon durván elszállt a lányod, borzasztó szemtelen.
Amikor 17 voltam én is rosszba voltam anyuval, hát kamaszkor ez ilyen. De soha meg nem fordult a fejembe, hogy olyat mondjak neki h te szar anya vagy, vagy hogy más megveri az anyját.
A saját házadba a 17 éves kis csitri a főnök, mert ezt szokta meg. Szerintem ha az apjához megy, ott se lehet majd éjjszaka parádézni meg a cigi, műköröm dolgok se lesznek sokáig finanszírozva. Szóval ha látja, hogy az apjánál se lesz az amit ő akar lehet h visszavesz ebből a viselkedésből.
Na de mi az, hogy 13 evesen mar dohanyzott?
Akkor kellett volna meg megfogni, egyaltalan honnan volt ra penze?
Szerintem tulsagosan is szabadjara engedted, nem bantasbol, de ertelmes szulo nem engedi a 13 eves lanyat cigizni, persze, most johet az, hogy a baratai adnak neki, de az nem a vegtelensegig, ha te nem penzeled, nincs mibol vennie peldaul.
Pedig elhiheted hogy nem engedtem,sajnos én is dohányoztam én tudom milyen amikor azt hiszed ez a menő.
83-ban születtem,de 14 évesen cigiztem,pedig anyukám igenis értelmes.
Tiltottam egy darabig,pofáztam még jobban cigizett.
Én már javasoltam másik oldalt is. Nem vagyok híve a gyerek verésének, de bizony van az a jó időben jól irányzott pofon ami kell.
Nem tudom még is mit vársz?
Nem nevelted, elkényeztetted, most meg szívod a fogad..
Őszintén és most nem leszek kedves.
Anyagi gondjaitok vannak. Remélem albérletben nyöködsz úgy, hogy úton a 4..
Van egy problémás neveletlen gyereked akivel nem bírsz. Mint anya nyílvánvalóan 0 vagy. Nem tisztel a lányod és nyílvánvalóan erre meg van az oka. Még ha nem is helyeslem.
Mi az jó istennek kell neked még 1 gyerek? Minek? Normális vagy?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!