Csak engem háborítanak fel az ilyen dolgok? (többi lenn)
olvastam az oldalon ( a linket nem találtam) egy anyáról aki csodálkozik h a 15 éves lánya kevesli a 2000 ft egy hónapra, amiből ruhát kell vennie. Ezek után az anyuka késöbb azt is kedvesen megjegyezte, hogy "örüljön h fizetem a matektanárát". Miért várja el hogy saját magának vegye a ruhát.
Kicsit elgondolkodtam ezen, hogy ha 2000ft egy honapra, annyiért télen egy csizmát nem lehet kapni a kinaiban sem, akkor addig faggyon le a lába?
nem értem az ilyen szülőket, hisz nekik kéne megvenni a ruhát. A zsebpénz nem erre való sztem.
am 15 éves vagyok, lehet azt mondani, h én még fiatal vagyok ehhez, de akkoris én igy gondolom.
Ti is igy gondoljátok, vagy én reagálom túl?
Belinkelnéd nekem azt a topikot, amiben erről van szó? Roppant kíváncsi lettem...
(2 gyerekes anya)
nem arról van szó, hogy egy bizonyos, drága, vagy nem olyan fontos ruhadarabra kell összespórolnia?
Kétezer ft-ból lehetetlen ruházkodni.
én biztos nem fogom elvárni a gyerekeimtől hogy maguk vegyék meg a ruháikat és spóroljanak rá... ameddig 18.évesek addig biztosan megveszem nekik de ha valami extrára gondolnak akkor abba természetes hogy spóroljanak v. dolgozzanak és tegyék bele a maguk részét úgy fair.
de hogy a teljes ruhatárat havi 2000.- ftjával ő kuporgassa össze az embertelen kérés.. 5000.- még csak csak mert akkor havi szinten tellik egy -egy db-ra /hó és ott van még az újság meg ez az ...
szerintem max. félreérthető volt ha meg nem hát a gyerek menjen el nyaranta dolgozni és abból gazdálkodjon. lehet hogy azért ad anyuka csak ennyit mert a gyermek extrém dolgokat kiván ... ki tudja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
itt a link, a kommentek is érdekesek amiket or a nő
carmen 22:
az egész ruhatárát neki kell megvennie, ezen felül meg örüljön h az anyja fizeti neki a matek tanárt...pffff
Húha...azt hittem, csak annyi az anyuka baja, hogy a kislány valami baromi drága bulis szerkót akar vele megvetetni, de nem...
A kisfiam 4 hónapos, de esküszöm 2000 ftnál többet költök rá, ami csak a ruha.
NEm is tudom, mit gondoltam volna a szüleimről, ha ilyen sóherek lettek volna. Nagyon gáz, hogy egy anya így gondolkodik, nem tudom, hogyan kellene spórolnia annak a lánynak, hogy HAVI 2000 ftból megvegye a ruhatárát, meg esetleg hobbira, könyvre költsön. Te jó ég!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!