Mit vegyek 14,5 és 9,5 éves lányaimnak karira? Hasznos dolgok érdekelnek, és ami nem túl drága. Írjatok sok tanácsot!
9,5-nek vámpírfogak
14,5-nek adjál pénzt, és ő vesz veled azt, amit akar
Mennyire gondolsz hasznosra?
A lányok a ruháéknak és ékszereknek mindig örülnek, így én tuti azt vennék. A nagynak legalábbis biztosan. A kicsi még lehet jobban értékel vmi játékot vagy ilyesmit. Ha szeretnek olvasni, akkor vmi könyvet, vagy egy klassz naplónak való füzetkét.
Vámpírfogai vannak--még világítós is:)))))))))
Pénzt külön számlájukra gyüjtöm....
Esetleg valami kézzel fogható?
Igen,a könyv az tényleg jónak tűnik,meg napló esetleg????
Háát nem tudom,ven sok mindenük,így ezért nagyon nincs ötletem.Ezen rágódunk már hetek óta a párommal...
Árban kb:10-10 e ft-ra gondoltunk...
10 ezerből nem túl drágát? Én a két fiamnak veszek összesen ennyiért.
Vegyél nekik naplót had írják
Az első vagyok.
Akkor talán a 9.5 évesnek egy szép tányérfajta, ami tele van rágóval (a 9 évesek nagyon szereti az ilyeneket)
A 14,5 éves lányodnak meg vegyél kistáskát, kiegészítőt, ruhát, sminket valami ilyesmit
Kicsinek ágynemű, tök jók vannak az ikea-ban, vagy valami mesés/lovas kiegészítő, a nagyobbiknak meg szerintem a Tally WeiJl-ben nézz körül, ha van rá lehetőséged:)
Remélem segítettem!
13/L
Köszi az eddigi válaszokat!
Még attól is köszi aki nem ismeri a karit:)
Azt hiszem a nagyobbik kap egy szép arany fülit,a kicsi is is ugyanezt,meg rucikat,és kissebb apróságokat.
Közel vagyunk Romániához,így ott minden fele ennyibe kerül:)
Boldog Ünnepeket Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!