Szerintetek is drága?
Sziasztok.Táncra szeretnék járni és találtam egy nagyon jó helyet ahova járhatnák.Egy gond van,anyuék szerint nagyon drága.
1hónapra-7900ft
Szerintetek is sok?Köszi a válaszokat.
Igaz,bocsi.
Egy héten kétszer van,17:30tól 18:30ig,szóval egy órás.Amúgy Hip-Hop táncról van szó.
Egyszerű. Először is járj még suliba egy kicsit, tanuld meg a helyesírást és egyéb alapvető ismereteket (járhatnák helyett járhatnék), majd végezz diákmelót, és iratkozz be a hiphop tanfolyamra. :D
Amúgy valóban, havi 8 rugó nem kevés, nekem nyáron kb a rezsi fele. Ha relatíve nézzük, akkor tényleg olcsó, de hát ha nem futja, akkor nem futja. Lesd el máshonnan és ingyen ugyanazt a táncot, autodidakta módon. Én is magamtól tanultam a webprogramozást, és ha ugyanezt tanfolyamon tanultam volna, 1 millába tuti belekerült volna. Szal fel a fejjel! :D
Hallod nekem a havi 5öt nem engedték,mert heti egy óra lett volna...oké w.e. de akkor is.Nekünk nem tellett rá.Pedig 3napig sírtam egyfolytában,hogy megengedjék,de hát...ha egyszer a ruha meg a kaja fontosabb...Aztán mikor feladtam,akkor találtam egyet havi 2400ért:D
Biztos te is találsz olcsóbban....
Nekünk egy drága lenne meg a helyet nézzve is az.
Én is hip-hopozok (8 éve) és nekem havi 4000Ft és heti 4 edzés van és mindegyik 1,5 órás sőt nekem meg a társamnak pénteken is kell menni a 2 óra hosszás és ez így 4000FT
és plusz csapat ruha,szolós ruha,duós ruha..persze ezeknek nem muszáj külön lennie,de nekem külön van..
plusz a hétvégi versenyek (a busz ők állják)
És nem szeretnék reklámozni meg nevet mondani,de ha annyit mondok,hogy egykori világbajnok(ok) az edzőink szerintem sokat mondtam vagyis eleget..
De a szüleid tudják,hogy ok-e vagy nem..nekünk nagyon sok lenne,mondjuk nekünk a havi 4 ezer se olcsó,de szerintem azt nézzük nem sok :)
Köszi a válaszokat.Megbeszéltem a szüleimmel,nem fogok járni.Majd keresek olcsóbbat. :)
Utolsó:nem magyarországi vagyok :)
Köszi mindenkinek!
énse vagyok magyarorszagi mg nem azt kérdezetem,hogyazvagy-e xDD :D
De akkor mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!