Milyen arctisztító vagy bármilyen krém, csak nem drága, tonik jött be neked?
Nekem a toniktól még pattanásosabb lesz a bőröm.
Hideg víz + Baba szappan.
Az a sima 100 ft-os "pöttyös" Baba szappan!
Én clean&clear tonikor használok,nekem jó.Segít a mitteszereken,pattanásaim szerencsére nem nagyon vannak!Ezenkívül floren algás arckrém,isteni nekem.Nagyon szeretem és nagyon jó.
A tonik 7-800Ft körül van,az arckrém pedig 2-300Ft.
14/L
oh hát akkor kipróbálom :)
és köszi az ajánlatot :D
nekem a clean and clear nagyon tönkretette az arcomat.:S
amúgy kísérletezni kell. én is leglább 2-3 évig kerestem a megfelelőt. most vagy azt a neutrogénást használom, amit vanessa hudgens reklámozott ( érdemes egy ilyenbe befektetni) vagy ilyen oriflamest.:) sok szerencsét neked!:)
Szia!
Én már rengeteg mindent kipróbáltam. 11 éves koromtól pattanásos vagyok. Elég zsíros a bőröm, de csak egyes részeken nem mindenhol. Nagyon reklámozták az Oxit, de nekem az nem volt jó, nagyon kiszárította a bőröm. A clean & clear az jó volt, csak hánynom kellett a szagától. :S Ami nekem bevált az az Avonos-os arc lemosó tonik és a zselé amibe azok a gyöngyök vannak. Nagyon jó :))) Már régóta ezt használom. Nem is drága és nagyon sokáig elég. Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!