Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen arctisztító vagy...

Milyen arctisztító vagy bármilyen krém, csak nem drága, tonik jött be neked?

Figyelt kérdés
Zsíros bőröm van.És ilyen kis halvány pöttyök vannak az arcomon,unom már...milyen fajta jó tonikok vannak?
2009. szept. 11. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a toniktól még pattanásosabb lesz a bőröm.

Hideg víz + Baba szappan.

Az a sima 100 ft-os "pöttyös" Baba szappan!

2009. szept. 11. 17:36
 2/12 A kérdező kommentje:
tudom én is avval szoktam :) de az csak pattanásokat szárít,és nem zsíros féle halvány pórusi pöttyöket!!
2009. szept. 11. 17:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én clean&clear tonikor használok,nekem jó.Segít a mitteszereken,pattanásaim szerencsére nem nagyon vannak!Ezenkívül floren algás arckrém,isteni nekem.Nagyon szeretem és nagyon jó.

A tonik 7-800Ft körül van,az arckrém pedig 2-300Ft.

14/L

2009. szept. 11. 17:43
 4/12 A kérdező kommentje:
de zsíros bőrre? :D
2009. szept. 11. 17:46
 5/12 anonim ***** válasza:
kezdetben nagyon zsíros volt az arcom,mindig fénylett:( aztán kipróbáltam ezt a két terméket és szépen rendbe tartja a bőrömet.Azóta nem fénylik,nem zsíros.Pattanásaim csak havonta 1-2van,mielőtt meg jön.
2009. szept. 12. 10:01
 6/12 A kérdező kommentje:

oh hát akkor kipróbálom :)

és köszi az ajánlatot :D

2009. szept. 12. 11:25
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem a clean and clear nagyon tönkretette az arcomat.:S

amúgy kísérletezni kell. én is leglább 2-3 évig kerestem a megfelelőt. most vagy azt a neutrogénást használom, amit vanessa hudgens reklámozott ( érdemes egy ilyenbe befektetni) vagy ilyen oriflamest.:) sok szerencsét neked!:)

2009. szept. 13. 17:37
 8/12 A kérdező kommentje:
oh köszi :) aranyos vagy.)
2009. szept. 13. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már rengeteg mindent kipróbáltam. 11 éves koromtól pattanásos vagyok. Elég zsíros a bőröm, de csak egyes részeken nem mindenhol. Nagyon reklámozták az Oxit, de nekem az nem volt jó, nagyon kiszárította a bőröm. A clean & clear az jó volt, csak hánynom kellett a szagától. :S Ami nekem bevált az az Avonos-os arc lemosó tonik és a zselé amibe azok a gyöngyök vannak. Nagyon jó :))) Már régóta ezt használom. Nem is drága és nagyon sokáig elég. Megéri.

2009. szept. 20. 07:01
 10/12 anonim ***** válasza:
A clean and clear nekem se vált be, még zsírosabb lett a fejem tőle. Maradok a Tini toniknál ciki vagy ciki. Már 15 éve ezt használom. :/
2009. szept. 21. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!