Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az baj ha 12 éves létemre már...

Az baj ha 12 éves létemre már érdekelnek a fiúk?

Figyelt kérdés
Sőt, még 12 se vagyok, csak néhány hét múlva. Komolyan nem tudom, hogy mennyire normális ez, de nem kell nagy dolgokra gondolni. Megnézem az utcán a helyesebb fiúkat, a barátnőimmel szoktunk róluk áradozni, de járni még nem járnék senkivel se. Még mielőtt írná valaki, hogy a tanulással foglalkozzak ennyi idősen, leírom, hogy foglalkozok azzal is, eddig 8 jegyet kaptam a suliban és mind ötös. =)
2011. szept. 28. 19:54
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
78%
sztem teljesen normális ha egy lánynak tetszenek a fiúk, akármennyi idős is
2011. szept. 28. 19:56
 2/34 anonim válasza:
82%
Nem hiszem h ciki lenne ennyi idős koromban én is megnéztem a fiukat :$:D
2011. szept. 28. 19:57
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
dehogyis, ez normális! már kamasz vagy, csak óvatosan, ésszel!:)
2011. szept. 28. 19:58
 4/34 anonim ***** válasza:
86%
Az lenne a nem normális ha nem érdekelnének. 12 évesen kezdenek beindulni a hormonok és elkezdődik a szexuális érés. Ilyenkor pontosan annak kell lezajlania egy 10-13 éves testében és lelkében, mint neked: érdeklődni a másik nem iránt.
2011. szept. 28. 19:58
 5/34 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen normális, főleg, ha még nem mész tovább! :)

Nekem már 4-7 évesen is voltak "szerelmeim", bár az semmi komoly nem volt, csak ilyen gyerek akármik. :) (óvoda társ, valami sorozat szereplője :) )

22/L

2011. szept. 28. 20:01
 6/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Két okból kérdeztem: Az egyik az az, hogy azok a barátnőim, akik velem egyidősek, nem érdeklődnek a fúk iránt, csak az egyik, de a többiek kinevették. Mármint nem azért, mert ez milyen gáz, hanem olyan aranyos, amikor elmegy mellette az a srác, akibe szerelmes, elpirul, és elkapja a fejét. :D A másik ok pedig az, hogy még 13-14 éveseket is le szoktak hurrogni ezen az oldalon azzal, hogy csak a tanulásra kell ilyenkor koncentrálni - bár kérdéses, hogy nekik ilyen véleménnyel milyen gyerekkoruk volt.

Egyébként már elég régóta érdekelnek a fiúk - valószínűleg az az oka, hogy mindigis nálam minimum 2-3 évvel idősebbekkel barátkozom, így ragadt rám valami tőlük -, 9 éves koromtól pl. másfél évig szerelmes voltam egy fiúba. És még most is azt érzem, hogy igazi szerelem volt. Bár ki tudja. =)

2011. szept. 28. 20:03
 7/34 anonim ***** válasza:
11%
Az lenne a gáz, ha a huszonéves Gézával pásztoróráznál.
2011. szept. 28. 20:05
 8/34 anonim ***** válasza:
71%
nagyon értelmesnek tűnsz az irásaid alapján. ha van hozzá kedved írj verset, mesét, novellát, stb. :) szerintem jól menne neked.
2011. szept. 28. 20:44
 9/34 A kérdező kommentje:
Ehh köszi. A versírás nem az én műfajom, az igaz, hogy bő a szókincsem, de nincs ötletem, sablonos verset meg minden 2. embertől meg tudok hallgatni. Az írás az viszont nagyon megy már egészen kicsi korom óta. Harmadikos koromban kellett írnom egy 2 oldalas novellát - értelemszerűen A5-ös füzetben -, és olyan jó témája volt, hogy végül egy új füzetben elkezdtem írni a sztorit, és a fele betelt. Nem rég megtaláltam, és még ma is nagyon tetszik, pedig eléggé önkritikus vagyok. Viszont jön megint az a probléma, hogy nincs egyedi ötletem, a húszezredik szerelmes tinilány történetét pedig nem írnám meg.
2011. szept. 28. 20:59
 10/34 anonim ***** válasza:

írj csak arról, ami foglalkoztat, amivel kapcsolatban gondolataid vannak.. ami megmozgat benned valamit. vagy ha úgy érzed, hogy valamit el akarsz mondani az embereknek egy történeten keresztül. mindenki elkezdi valahogy, ne legyenek irreális elvárásaid önmagaddal szemben. ha az eleje kissé esetleg van közhelyes, az akkor jó volt gyakorlásnak... az írás olyan, mint az idegennyelv: csak akkor fogod megtanulni rendesen, ha élesben gyakorlod!

ha jól elgondolkodsz, biztos eszedbe jut egy történet, egy hely, egy látvány egy érzés amit szívesen átadnál másoknak. ami igazán foglalkoztat. a lényeg, hogy a témát, amit magadénak érzel, leírj, ne pedig írás kedvéért találj ki egy történetet. az írás legyen a gondolataid közvetítéséért, és ne fordítva.

a legjobb forgatókönyvíró úgyis mindig maga az élet.

2011. szept. 28. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!