Az baj ha 12 éves létemre már érdekelnek a fiúk?
Teljesen normális, főleg, ha még nem mész tovább! :)
Nekem már 4-7 évesen is voltak "szerelmeim", bár az semmi komoly nem volt, csak ilyen gyerek akármik. :) (óvoda társ, valami sorozat szereplője :) )
22/L
Köszönöm a válaszokat. Két okból kérdeztem: Az egyik az az, hogy azok a barátnőim, akik velem egyidősek, nem érdeklődnek a fúk iránt, csak az egyik, de a többiek kinevették. Mármint nem azért, mert ez milyen gáz, hanem olyan aranyos, amikor elmegy mellette az a srác, akibe szerelmes, elpirul, és elkapja a fejét. :D A másik ok pedig az, hogy még 13-14 éveseket is le szoktak hurrogni ezen az oldalon azzal, hogy csak a tanulásra kell ilyenkor koncentrálni - bár kérdéses, hogy nekik ilyen véleménnyel milyen gyerekkoruk volt.
Egyébként már elég régóta érdekelnek a fiúk - valószínűleg az az oka, hogy mindigis nálam minimum 2-3 évvel idősebbekkel barátkozom, így ragadt rám valami tőlük -, 9 éves koromtól pl. másfél évig szerelmes voltam egy fiúba. És még most is azt érzem, hogy igazi szerelem volt. Bár ki tudja. =)
írj csak arról, ami foglalkoztat, amivel kapcsolatban gondolataid vannak.. ami megmozgat benned valamit. vagy ha úgy érzed, hogy valamit el akarsz mondani az embereknek egy történeten keresztül. mindenki elkezdi valahogy, ne legyenek irreális elvárásaid önmagaddal szemben. ha az eleje kissé esetleg van közhelyes, az akkor jó volt gyakorlásnak... az írás olyan, mint az idegennyelv: csak akkor fogod megtanulni rendesen, ha élesben gyakorlod!
ha jól elgondolkodsz, biztos eszedbe jut egy történet, egy hely, egy látvány egy érzés amit szívesen átadnál másoknak. ami igazán foglalkoztat. a lényeg, hogy a témát, amit magadénak érzel, leírj, ne pedig írás kedvéért találj ki egy történetet. az írás legyen a gondolataid közvetítéséért, és ne fordítva.
a legjobb forgatókönyvíró úgyis mindig maga az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!