Az baj ha 12 éves létemre már érdekelnek a fiúk?
12 vok engem is érdekelnek
kamasz vagy simán járhatnál valakivel!
de csak óvatosan nagyokat lehet csalódni!
Okt. 20-án leszek 12.
Képzelem, mekkorát lehet csalódni. :,D Egy havernőm most szakított a barátjával komoly 3 hét után. A legkomolyabb dolog az volt, hogy kapott egy szájrapuszit a sráctól. Sejtem, mekkorát csalódhatott a fiúban, ha jó oka volt szakítani vele. Tavasszal nagyon tetszett egy fiú, én is neki, elhívott fagyizni is, etc., de megmondtam neki, hogy járni nincs értelme ennyi idősen. Kihevert 1 hét alatt. Komolyan, ennek mi értelme?
normális,nyugi :D
én is kb ilyen idősen kezdtem érdeklődni a fiúk iránt :DD
13l
amúgy én se tudlak sok jóval kecsegtetni, de tény, hogy van pár jófej ember. de sokan jó fejek, de bizonyos helyzetekben meg tiszta hülyén viselkednek. kevés az, aki képes beismerni, és változtatni ha hülye volt... pedig ez fontos lenne. sajnos ez sokszor csak lassan derül ki. de ezektől a csalódásoktól senkit se lehet megvédeni, mert a legtöbben átestünk rajtuk. egyszerűen meg kell tanulni túllépni rajtuk.
(én írtam, hogy írj::)
Jó látni, hogy vannak még normális 12 évesek. :)
Választ már kaptál, csak le akartam írni, hogy örülök Neked. :)
A másik 12 évesnek: Senkit nem érdekel, hányas vagy nyelvtanból. Ha meglátsz az utcán egy bagószagú rongyos alakot részegen dölöngélni, nem hiszem, hogy az az első gondolatod, hogy ő is szépen vasalt ingben, nyakkendőben ment az évnyitóra általánosban. Legyél annyira igényes önmagadra, hogy MINDENHOL helyesen írsz.
25L
Szia!
Szerintem egy cseppet sem baj, kedvesnek, értelmesnek tűnsz! :)Én is 12éves vagyok és bevallom, engem is "érdekelnek" a fiúk. A barátaim azt mondják, őrült vagyok, és kinevetnek.Ez csak azt jelenti, érettebb vagy, mint egy átlagos 12 éves. =) Nekem is van a sulimban egy fiú, akibe fülig szerelmes vagyok.:$ Csak nekem sajnos, az idősebb fiúk jönnek be. Pl. akit tetszik a sulimban, 17éves.
Ha meg bemered vallani azoknak a barátnőidnek, akikben tényleg megbízol, meg kellene érteniük téged. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!