Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az baj ha 12 éves létemre már...

Az baj ha 12 éves létemre már érdekelnek a fiúk?

Figyelt kérdés
Sőt, még 12 se vagyok, csak néhány hét múlva. Komolyan nem tudom, hogy mennyire normális ez, de nem kell nagy dolgokra gondolni. Megnézem az utcán a helyesebb fiúkat, a barátnőimmel szoktunk róluk áradozni, de járni még nem járnék senkivel se. Még mielőtt írná valaki, hogy a tanulással foglalkozzak ennyi idősen, leírom, hogy foglalkozok azzal is, eddig 8 jegyet kaptam a suliban és mind ötös. =)
2011. szept. 28. 19:54
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, ennyi idősen ez természetes.
2011. szept. 29. 06:57
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ezzel semmi baj:)
2011. szept. 29. 12:55
 13/34 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Már működnek a hormonok. Meg amúgy is. Az én lányom már a bölcsiben is szerelmes volt. És persze kamaszkorában (ő is korán ért) még jobban belehúzott. Hát prés alá nem tehettem, semmilyen értelemben. Csak irányítgasd magad. Arra vigyázz, hogy ne kezd a szexet túl korán, ne akárkivel, és csak igazi érzelmekből. És ha arra kerülne a sor, addigra készülj fel a védekezésre! Szóval ésszel mindent meg lehet oldani. De az még pár év.
2011. szept. 29. 13:19
 14/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Persze, nyilván nem akarnék lefeküdni senkivel se, miután még egy kapcsolatot is értelmetlennek tartok 12 évesen. Egyébként kellően fel vagyok világosítva, mert elég sokat böngészek ezen az oldalon, és van annyi eszem, hogy tudjam, mi igaz, amit írnak, és mi nem. =)
2011. szept. 29. 13:56
 15/34 anonim ***** válasza:
án is most kezdtem el érdeklödni a csajok után de edig se röhögtem ki a töbieket ha valaki szerelmes ez a term,észtes pár honap mulva 12
2011. szept. 29. 17:05
 16/34 A kérdező kommentje:
Jézusom. Szerintem ennek fuss neki mégegyszer.. :,)
2011. szept. 29. 17:07
 17/34 anonim ***** válasza:
há most nem kell itt helyesen írni xĐ
2011. szept. 29. 17:09
 18/34 anonim ***** válasza:
ám 5-ös vagyok helyes írásból :)
2011. szept. 29. 17:10
 19/34 A kérdező kommentje:
Nem kötöszködni akarok, de most komolyan, hogy tudsz élőben helyesen írni, ha itt nem megy? Egyébként mikor leszel 12, ha szabad érdkelődnöm?
2011. szept. 29. 17:17
 20/34 anonim ***** válasza:
2 hónap múlva
2011. szept. 29. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!