Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a lányotokkal,...

Mit tennétek a lányotokkal, ha ilyen fiatalon nemi életet élne?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a 13 éves lányom a múlt héten, amíg osztálykiránduláson voltak, lefeküdt az egyik osztálytársával.

Azt mondta óvszerrel védekeztek, úgyhogy emiatt nem aggódom. De szerintem nagyon nem jó, hogy ilyen fiatalon már ezt csinálja, nem szeretném így telne a kamaszkora.

Annyira le vagyok sújtva, nem is tudom mit csináljak. Ha most büntetésből vagy megelőzésképp nem engedném sehova, biztos megutálna. De nem is aszisztálhatok ehhez.

Ennyi idősen még nem is érti, mi a baj ezzel.

Ti mit tanácsoltok? Beszélni fogok a fiú szüleivel is.

2020. aug. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
2%
13 évesen nem szűz a lánya. A "jó szülő" címről örökre lemondhat. Nálam nem is szülő. NAGYON komolyan veszem ezt a témát (is), és semmire nem tartanám magam, ha a kislányom életét így elcseszném.
2020. aug. 16. 20:05
 42/46 anonim ***** válasza:
72%
"Mit tennétek a lányotokkal, ha ilyen fiatalon nemi életet élne?" - semmit, tudomásul venném. Szerintem nem extrémen korai, nincs vele semmi bajom...
2020. aug. 17. 01:38
 43/46 anonim ***** válasza:
79%
#41, a gyereked életét pont azzal csesznéd el, ha a saját gondolkodásodat és értékrendedet ráerőszakolnád.
2020. aug. 17. 01:53
 44/46 anonim ***** válasza:
3%
Nem ráerőszakolom. Megtanítom neki. A tiéd meg nő, mint a gaz.
2020. aug. 17. 13:28
 45/46 anonim ***** válasza:
82%

Jézusom, hihetetlenül ijesztő, hogy milyen kétbites szülők vannak itt.

Már értem, hogy miért ilyen degenerált az én generációm, illetve az alattam lévők is.

Megverni? Pofán vágni? Megbüntetni? Ezért? :D

Rettentően sajnálom ezeket a srácokat, hogy ilyen körülmények között kell felnőniük, mennyi olyan belső frusztrációjuk lesz felnőtt korukra, amiről azt hiszik, hogy normális, és közben meg rombolja az életüket...

Nem tartom én sem okénak, hogy valaki 13 évesen nemi életet él, de ha előfordul, egy nem megfelelő társaság, vagy egy nem megfelelő nevelési folyamat eredményeképpen, azt erőszakkal már nem tudod visszatartani.

Le kell vele ülni és beszélgetni vele, mint egy felnőtt emberrel:

Mire kell vigyázni, milyen megítélése van a felnőtt társadalomban a gyakran szexuális partnert váltogató embereknek és hogyan tudják megvédeni magukat, akár a hazugságoktól is amit a gumi nélkül akaró srácok nyomnak be. Ne legyenek tabuk! Ez nem kínos! Igen is mondd el neki, hogy tudja ha a srác azt állítja, hogy az előváladéktól nem lehet teherbe esni ne higgyjen neki! Kérdezd meg: Most, hogy kipróbálta és esetleg van barátja, szeretne-e rendszeres szexuális életet élni? Meggátolni úgysem tudod, kúrtam én is részegen buliban, mert haza nem vihettem a lányt, és kezdőként ha hiszed ha nem, nehezebb megtanulni felrakni azt a gumit úgy, hogy ne szakadjon, fent maradjon. Készítsd fel mindenre és adj iránymutatást, hogy hogyan élhet megfelelő nemi életet ha már ezt válaszolta (pl.: hogy ő maga is ellenőrizze, hogy megfelelően fent van a gumi, amikor kihúzza akkor mindig fogja meg a tövét stb.).

2020. aug. 28. 13:15
 46/46 anonim ***** válasza:
srác Szülei mit mondtak?
2020. okt. 25. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!