Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a lányotokkal,...

Mit tennétek a lányotokkal, ha ilyen fiatalon nemi életet élne?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a 13 éves lányom a múlt héten, amíg osztálykiránduláson voltak, lefeküdt az egyik osztálytársával.

Azt mondta óvszerrel védekeztek, úgyhogy emiatt nem aggódom. De szerintem nagyon nem jó, hogy ilyen fiatalon már ezt csinálja, nem szeretném így telne a kamaszkora.

Annyira le vagyok sújtva, nem is tudom mit csináljak. Ha most büntetésből vagy megelőzésképp nem engedném sehova, biztos megutálna. De nem is aszisztálhatok ehhez.

Ennyi idősen még nem is érti, mi a baj ezzel.

Ti mit tanácsoltok? Beszélni fogok a fiú szüleivel is.

2020. aug. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
23%
#20 Mindegy, de a szexet sem nagyon értem igazából, mert az ilyen táborokban nem jut minden gyerekre 1 szoba, nálunk is úgy volt, hogy 4-5 ember(fiúk a fiúkkal, lányok a lányokkal) 1 szobában, most azért kiment volna a többi lány/fiú, mert ők szexelni akartak? Vagy ott is a WC-ben csinálták? Akkor lennék igazán szomorú.
2020. aug. 16. 15:02
 22/46 anonim ***** válasza:
69%

Volt egy osztálytársam gimiben aki 13 volt mikor elvesztette, nem beszélt róla senki, de megvolt róla a véleményünk. Legalább párkapcsolatban volt...

A másik lány aki 14 évesen vesztette el, még csak nem is a fiújával, hanen csak úgy, magát is büszkén r!b@ncnak hívta, meg az osztály is ezt gondolta róla.

Viszont elég szolidnak tűnik mostanság 30 évesen.

2020. aug. 16. 15:04
 23/46 anonim ***** válasza:
92%

Mi kb végig az udvaron vagy a társalgóban voltunk napközben, a szobákban szinte csak aludni jártunk be. Megoldható ez, főleg, ha jófej szobatársai vannak az embernek (nem, nem tudok senkiről, akik szexeltek volna most a táborban, de a lehetőség megvolt rá).

Még mindig bocs az offért egyébként (#20 voltam)

2020. aug. 16. 15:13
 24/46 anonim ***** válasza:
41%

#24 Hát én biztos nem szexeltem volna, ha tudom, hogy bárki bármikor benyithat, vagy elmondhatja a tanárnak, hogy mit csinálunk, 13 évesek még nagyon árulkodóak tudnak lenni... De lehet nem tudok már gyerek fejjel gondolkozni és ők bele sem gondoltak ebbe. Meg egyébként szerintem egy tanárnak észre kellett volna vennie, hogy 2 gyerek eltűnik fél-1 órára.

Mindenesetre, ha ilyen derülne ki a lányomról én nagyon szomorú lennék, de azért annak örülnék, hogy elmondta és védekezett, viszont örülnék ha minimum 15 éves koráig nem fordulna elő mégegyszer ilyen. Én biztos csinálnék valamit, egyrészt beszélnék vele, másrészt próbálnám korlátozni őt, szabályokat hoznék stb., mert az nem megoldás, hogy engeded had csináljon, amit akar.

2020. aug. 16. 15:26
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

Én 2004-ben voltam 13 éves, azaz 16 éve, már akkor is voltak olyan osztálytársaim, akik 7.-8.osztályosként rendszeresen szexeltek. Igen, akkor kicsit irigykedtünk, mi többiek, hogy ők a menő, "felnőttes" csajok. De azért ma, 30 éves fejjel nézve valahogy mégis abszurd.

Amúgy vegyes, hogy kinek milyen élete lett közülük, van, akinek kisiklott, van, akinek nem.

2020. aug. 16. 15:34
 26/46 anonim ***** válasza:
8%

Ez a következménye annak, hogy manapság nem NŐnek nevelik a lányokat.

Használtan kinek fog már kelleni? Pedig 2-3 év, és ha jó csaj, már foghatott volna pénzes férfit, aki segíti. De ezt bukta.

2020. aug. 16. 15:35
 27/46 anonim ***** válasza:
88%

#27 Egyszeri alkalom miatt nem lesz senki használt, se k**va, egy 13 éves kislányról van szó, akit könnyű még ilyenekbe bele vinni. Ezt látja másoktól, a kortársaitól, kíváncsi és megy utánuk, és ez sokszor nem is nevelés kérdése.

Inkább, amiatt lesz k**va, mert 15-16 évesen pénzes pasikat keres, kb. mint ha eladná a testét a pénzért...

2020. aug. 16. 15:45
 28/46 anonim ***** válasza:
4%

28.-nak.

1.: már nem szűz.

2.: Mindig, minden nő pénzes pasit keres! Érdekes, sosem láttam még jó nőt biztonsági őrrel, vagy bölcsész diplomással. És a "mamahotel" is taszító a nőknek.

2020. aug. 16. 15:52
 29/46 anonim ***** válasza:
96%

#29 Azoknak a nőknek kell tipikus pénzes pasi, akik nem hajlandóak dolgozni és elvárják, hogy a pasijuk eltartsák őket, miközben ők csak annyit tesznek, hogy néha alájuk fekszenek és ennyi.

Amúgy meg, ha előtted egyszer felvettek egy pulcsit, akkor azt már fel sem veszed, vagy mi?

2020. aug. 16. 16:19
 30/46 anonim ***** válasza:
3%

30.-nak.

Ha tini lány kell, az legyen szűz.

És nincs igazad, minden nő pénzes pasit keres, a 3 diplomás, bankár csaj és a bolti árufeltöltő is.

2020. aug. 16. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!