Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a lányotokkal,...

Mit tennétek a lányotokkal, ha ilyen fiatalon nemi életet élne?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a 13 éves lányom a múlt héten, amíg osztálykiránduláson voltak, lefeküdt az egyik osztálytársával.

Azt mondta óvszerrel védekeztek, úgyhogy emiatt nem aggódom. De szerintem nagyon nem jó, hogy ilyen fiatalon már ezt csinálja, nem szeretném így telne a kamaszkora.

Annyira le vagyok sújtva, nem is tudom mit csináljak. Ha most büntetésből vagy megelőzésképp nem engedném sehova, biztos megutálna. De nem is aszisztálhatok ehhez.

Ennyi idősen még nem is érti, mi a baj ezzel.

Ti mit tanácsoltok? Beszélni fogok a fiú szüleivel is.

2020. aug. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az egy igen jó kapcsolatot feltételez, hogy ha egyből elmondta. Viszont aki az anyát hibáztatja, az sose járt közösségbe, ahol az ember teljesen más elvárásokkal és szokásokkal szembesül.

Szerintem beszélgess el vele a dologról. Semmi ujjal mutogatás vagy hibáztatás, mert ezen változtatni nem lehet. Próbáld meg tudni, hogy az osztálytársai nyomására tette, vagy azért mert ő maga ezt akarta.

Illetve én tudni szeretném ha ilyen lenne a lányommal, hogy pozitív volt e neki. Később ne legyen problémája, mert esetleg rossz volt neki.

2020. aug. 16. 13:29
 12/46 anonim ***** válasza:
12%
Miután pofon vágtam és a nyarat a szobájában töltötte, átbeszélnénk azt, hogy miért nem mehet a büdös életben soha sehova. Jah, hogy megutál? Speciel ezt már borítékoltad, amikor úgy nevelted, hogy 13 évesen ilyen hülye legyen. Most már csak arra gyúrhatsz, hogy ne legyél nagymama 5 éven belül. Mert esze az nincs.
2020. aug. 16. 13:38
 13/46 anonim ***** válasza:
79%

Miért itt élitek ki, az otthon nem kiadott frusztráltságotokat, feszültségeket?

Hogylehet ilyen vehemenciával, erőszakos szavakkal, ítélkezően valaszolni egy idegen ember kérdésére?

Dugjatok már inkább..

2020. aug. 16. 13:54
 14/46 anonim ***** válasza:
11%

13.-nak.

Mert realisták vagyunk!

És igen, kell a testi fenyítés, hogy ne kurvuljon el a leány.

2020. aug. 16. 13:56
 15/46 anonim ***** válasza:
12%
Nem. De nem is az én 13 évesem szexszel. Érdekes, lehet, hogy gyökérnek lenni értelmesebb, mint ilyennek, mint a kérdező?
2020. aug. 16. 14:20
 16/46 anonim ***** válasza:
30%
Most komolyan, a kérdező nem akarja nevelni a 13 éves lányát, mert mi van, ha akkor haragudni fog rá? Ki nevel kit és mire? Megkérdezni milyen volt? Talán. De először tisztázni kellene, hogy mit NEM csinál egy GYEREK! Nehogy már féljek kifejezni a véleményemet a GYEREKEM előtt azért, mert akkor nem fog szeretni?! Leszarom. Azért vagyok az anyja, hogy neveljem és az, hogy közben haragszik-e rám, nekem másodlagos. De mondom, emiatt a mentalitás miatt nem az én GYEREKEM szexszel ennyi idősen. Mert NEM ENGEDEM MEG neki, hogy idáig eljusson. Aztán ha haragszik, majd feldolgozza.
2020. aug. 16. 14:22
 17/46 anonim ***** válasza:
75%
#8 vagyok. Azért furcsállom, mert nekem több ennyi idős ismerősöm is van és egyik se ment o.kirándulásra, szóba sem került pont a k.vírus miatt, idősebbeknél se, meg szerintem nincs az a hülye, felelőtlen tanár, aki elviszi a gyereket több napos kirándulásra(gondolom több naposról van szó, mert 1 napos kiránduláson nem nagyon lett volna alkalmuk szexelni, max. a WC-ben), amikor (mutálódott) világjárvány van, ezzel a gyerek életét is veszélyeztetve.
2020. aug. 16. 14:23
 18/46 anonim ***** válasza:
88%
Aha, osztálykirándulás járvány idején hát hogyne. Máskor jobb kamu kérdést találjál ki, bár őszintén nem is kell, mert a gyakori emberek ezt is úgy nyelik mint kacsa a nokedli. Hihetetlen mennyire naivak az emberek és mindent elhisznek.
2020. aug. 16. 14:44
 19/46 anonim ***** válasza:
95%
Off topic, de nekem is most volt augusztus elején osztálykirándulás (a suli táborában voltunk tulajdonképpen), szóval ez nem olyan lehetetlen🤷‍♀️
2020. aug. 16. 14:48
 20/46 anonim ***** válasza:
44%

Ha nem kamu, én a tanárt venném elő. Nálunk az utolsó 8. Osztályos kiránduláson a lányok az emeleten aludtak, az osztályfőnök a földszinten, a fiúk meg kint sátoroztak.

Hogy ne legyen konkrét piálás, vett pár doboz sört, és szemet húnyt. Semmi se történt táncikálás volt, meg a menő gyerekek söröztek.

Hol volt a tanár?

7. ben is a folyosókon járőröztek nálunk, nem is értem...

2020. aug. 16. 14:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!