Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek a lányotokkal,...

Mit tennétek a lányotokkal, ha ilyen fiatalon nemi életet élne?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy a 13 éves lányom a múlt héten, amíg osztálykiránduláson voltak, lefeküdt az egyik osztálytársával.

Azt mondta óvszerrel védekeztek, úgyhogy emiatt nem aggódom. De szerintem nagyon nem jó, hogy ilyen fiatalon már ezt csinálja, nem szeretném így telne a kamaszkora.

Annyira le vagyok sújtva, nem is tudom mit csináljak. Ha most büntetésből vagy megelőzésképp nem engedném sehova, biztos megutálna. De nem is aszisztálhatok ehhez.

Ennyi idősen még nem is érti, mi a baj ezzel.

Ti mit tanácsoltok? Beszélni fogok a fiú szüleivel is.

2020. aug. 16. 12:02
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
90%
#31 Látom azért is van ilyen rengeteg átlagos életű család egyébként. Hidd el, ha egy nőnek már saját keresete van és normális, akkor nem fog neki számítani, hogy a pasi nem keres olyan nagyon jól, mint mondjuk ő. Nyílván fontos, hogy legyen keresete, mert senki sem akarja eltartani a pasit, de a pasik értelmesebbik fele sem akarja a nőt egyébként.
2020. aug. 16. 16:31
 32/46 anonim ***** válasza:
4%

32.-nek.

A férfi, ha megteheti, akkor fizet a minőségi punciért. Csak sok pasi csóró.

2020. aug. 16. 16:35
 33/46 anonim ***** válasza:
88%
Aki fizet, az nem férfi. Csak egy impotens vásárló.
2020. aug. 16. 16:37
 34/46 anonim ***** válasza:
70%
#33 Általában az ilyen pasikat szokták kihasználni egyébként az ilyen lányok, miközben a pasi úgy hiszi, hogy ő használja ki a lányt. Volt nekem ilyen osztálytársam.
2020. aug. 16. 16:39
 35/46 anonim ***** válasza:
88%
29 egy megkeseredett pasas. Remélem nincs olyan hülye aki szóba állna vele.
2020. aug. 16. 16:43
 36/46 anonim ***** válasza:
8%

34.-nek.

MINDIG fizet a férfi! Akkor is pénzért kapom a nőt, ha nem a kezébe adom a pénzt, hanem a pincérnek, aki cserébe ételt hozz. Akkor is fizetek, amikor csajozós kocsit veszek, mert nekem jó lenne a busz is, de 10-ből 8 nőnek alapelvárás a kocsi. Akkor is fizetek a nőért, amikor elköltözöm a kényelmes szülői házból, ahol nekem király életem van, mert a csajok otthon elkönyvelnek mamahoteles csicskának. Akkor is fizetek a nőért, mikor nyaralni viszem, pedig nekem jó lenne az a két hét idehaza, a lakásban, szexelve és videójátékozva, meg néha kiugrani a lőtérre motorral.

2020. aug. 16. 16:48
 37/46 anonim ***** válasza:
90%
#37 Azért fizetsz a nőért, mert hagyod is, hogy veled fizettessenek mindent, egy normális kapcsolat nem így működik. Ráérsz te még nőzni, érj még egy kicsit és egyenlőre maradj a videójátékoknál inkább.
2020. aug. 16. 16:56
 38/46 anonim ***** válasza:
90%
A férjem biciklivel járt, nem fizetett kaját, saját lakásom volt, és a büdös életben nem állnék le egy ilyen paraszttal mint te. Akármennyit is "fizetnél", trollokkal és lelki szegényekkel esély sincs egy értelmes életre.
2020. aug. 16. 16:56
 39/46 anonim ***** válasza:
21%
Huha, jol elkanyorodtunk. En egyetertek azzal a valaszoloval, aki szerint igenis nevelni kell a gyereket, nem allandoan a kedvere teve, azon agonizalni, h vajon megharagszik e, es serul e a kis lelke. Ezt szerintem elobb kellett volna megtenni, de ha a terhesseget megussza, meg nincs minden veszve. Rengeteg beszelgetes, torodes es szeretet kell ide es ezzel egyutt vasszigor. Szabalyozni mindenben, figyelni, sehova senkivel nem engednem, vinnem, hoznam a suliba es a kulonorakra. Tanarral ezt megbeszelni, osszedolgozni.
2020. aug. 16. 18:52
 40/46 anonim ***** válasza:
87%
Mondjuk szextől függetlenül a kérdező jobb szülő, mint az itteni válaszolók 90%a szvsz. Hány tini számol be otthon a szexuális életéről? Nem sok. Ez azért feltételez egy bizalomteljes családi légkört.
2020. aug. 16. 20:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!