Szulokent mit tennetek ha az egyik lanyotok ezt tenne a masik lanyotokkal?
Ebből már sose lesz jó kapcsolat, mert a gyerek a nagyobbik lányt mindig emlékeztetni fogja erre az esetre, amit egyébként sem lehet szerintem elfelejteni.
Nem tudom, mit tennék. Biztosan elbeszélgetnék a kisebb lánnyal. És nem örülnék neki, hogy megtartja a gyereket. Gondolom, se munkája, se semmije. A vőlegénnyel még együtt van? Vagy a szüleinek szüli ezt a szerencsétlen gyereket?
Nagyobbik gyerekemet támogatnám, hogy el tudjon otthonról költözni, már elég idős, meg akkor legalább nem kell folyton a kisebbiket látnia.
Szerintem a két testvére között már sose lesz jó kapcsolat.
Akkor egyék meg, amit főztek.
Felnőttek mindketten. Vagy viselkedjenek normálisan, vagy menjenek, ahova akarnak.
Örüljön, hogy a szülőknél lakhat a már majdnem 30 éves lány, és a kisebb is örüljön, hogy odaszülheti a gyerekét. Ha ezt nem tudják értékelni, akkor ne várják el a szülői segítséget sem.
Tök egyszerű. Mindketten nálad laknak. Fektesd le a szabályokat. Ha a kisebb oda akar szülni, akkor azt lapos kúszásban tegye, hanga ne legyen. A nagyobb majd túllép a dolgon...de igenis joga van felháborodni a történteken. Viszont a veszekedést ne engedd meg, felesleges. Attól nem lesz visszacsinálva semmi.
A Te házad, két felnőtt emberről van szó, hozd Te a szabályokat..
Hát ez extra ciki helyzet!
Na már most,szintem a nagyobb lánynak örülnie kéne,hogy megszabadult egy ilyen féreg pasitól!
Írom azt,hogy okos ember a más kárán tanul( éretm etr a nagyobbra)
Hülye ember meg a saját kárán( értem ezta kicsire)
Szóval ebből a nagyobb lány jött ki jól ,mégha most pipa is!
A kicsi meg úgymond megérdemli,mert találhatott volna a nővére vőlegényén kívül ezer másik pasit!
Hát rácseszett,mert paráznaságát a jóIsten egy gyerekkel jutalmazta!
Sakk-Matt
Annyira erdekes, hogy mostansag mindegy 17-18 eves teherbe esik.
Amugy ott van a tegnapi kerdesed is...eleg valasz erkezett arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!