Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szulokent mit tennetek ha az...

Szulokent mit tennetek ha az egyik lanyotok ezt tenne a masik lanyotokkal?

Figyelt kérdés
Van ket testver. Az idosebb lanynak aki 27 eves 3 eve kapcsolata van. A fiatalabb lany 18 eves osszeallt a testvere volegenyevel titokban es terhes lett. A szulok is elitelik a kisebb lanyuk viselkedeset. Amiota kiderult az eset allando veszekedes van otthon ugyanis az idosebb lany is hazakoltozott. Veszekedenek allandoan. A lany megtartja a gyereket. Szulokent mit csinalnatok ebben a helyzetben?
2014. okt. 9. 12:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
97%

Ebből már sose lesz jó kapcsolat, mert a gyerek a nagyobbik lányt mindig emlékeztetni fogja erre az esetre, amit egyébként sem lehet szerintem elfelejteni.

Nem tudom, mit tennék. Biztosan elbeszélgetnék a kisebb lánnyal. És nem örülnék neki, hogy megtartja a gyereket. Gondolom, se munkája, se semmije. A vőlegénnyel még együtt van? Vagy a szüleinek szüli ezt a szerencsétlen gyereket?

Nagyobbik gyerekemet támogatnám, hogy el tudjon otthonról költözni, már elég idős, meg akkor legalább nem kell folyton a kisebbiket látnia.

Szerintem a két testvére között már sose lesz jó kapcsolat.

2014. okt. 9. 12:29
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
A kicsi Menjen a pasihoz ha már felcsinltatta magát.de h.mi lenne a helyes döntés?nem tudom...
2014. okt. 9. 12:30
 3/24 A kérdező kommentje:
Nincs egyutt a pasival.Nem tudja elvetetni mert titkolta egy darabig mikor rajott hogy terhes.En is tudom hogy nem lesz koztuk jo kapcsolat,mert igy hatbatamadta. De egyik gyerek sem tud elkoltozni viszont fortelmes ami megy.
2014. okt. 9. 12:34
 4/24 anonim ***** válasza:
52%

Akkor egyék meg, amit főztek.

Felnőttek mindketten. Vagy viselkedjenek normálisan, vagy menjenek, ahova akarnak.

Örüljön, hogy a szülőknél lakhat a már majdnem 30 éves lány, és a kisebb is örüljön, hogy odaszülheti a gyerekét. Ha ezt nem tudják értékelni, akkor ne várják el a szülői segítséget sem.

2014. okt. 9. 12:37
 5/24 anonim ***** válasza:
62%
Siman kivagnam a kisebbet, mint macskát xarni. Magának főzte, egye is meg.
2014. okt. 9. 12:38
 6/24 anonim ***** válasza:
62%
Én is kiraknám a 18 évest, úgy, hogy még nem vagyok szülő, csak egy 19 éves lány...
2014. okt. 9. 12:48
 7/24 anonim ***** válasza:
96%

Tök egyszerű. Mindketten nálad laknak. Fektesd le a szabályokat. Ha a kisebb oda akar szülni, akkor azt lapos kúszásban tegye, hanga ne legyen. A nagyobb majd túllép a dolgon...de igenis joga van felháborodni a történteken. Viszont a veszekedést ne engedd meg, felesleges. Attól nem lesz visszacsinálva semmi.

A Te házad, két felnőtt emberről van szó, hozd Te a szabályokat..

2014. okt. 9. 13:07
 8/24 anonim ***** válasza:
76%

Hát ez extra ciki helyzet!

Na már most,szintem a nagyobb lánynak örülnie kéne,hogy megszabadult egy ilyen féreg pasitól!

Írom azt,hogy okos ember a más kárán tanul( éretm etr a nagyobbra)

Hülye ember meg a saját kárán( értem ezta kicsire)

Szóval ebből a nagyobb lány jött ki jól ,mégha most pipa is!

A kicsi meg úgymond megérdemli,mert találhatott volna a nővére vőlegényén kívül ezer másik pasit!

Hát rácseszett,mert paráznaságát a jóIsten egy gyerekkel jutalmazta!

Sakk-Matt

2014. okt. 9. 13:17
 9/24 anonim ***** válasza:
97%
Két lányom van, átgondoltam mit tennék. Mivel mindkettő a gyerekem és mindkettőt szeretem, megpróbálnám megbékíteni őket legalábbis egy elfogadható szintig. A nagynak elmagyaráznám, hogy ha a vőlegénye megd..ta a húgát, akkor higgye el, hogy mást is. Attól az embertől jobb volt még most megszabadulnia mint később. Ezt majd belátja a nagylány is idővel. A nagynak tehát érzelmileg segítenék. A kicsinek segítenék abban, hogy nem dobom az utcára a gyerekével és nem küldöm anyaotthonba. Biztosítanám a lakhatást, de nem támogatnám érzelmileg amikor kiborul, hogy mennyi gond van egy babával. Segíteném abban hogy tovább tudjon tanulni, viszont nem vigyáznék a gyerekére akkor ha szórakozni akarna.
2014. okt. 9. 13:19
 10/24 anonim ***** válasza:
38%

Annyira erdekes, hogy mostansag mindegy 17-18 eves teherbe esik.

Amugy ott van a tegnapi kerdesed is...eleg valasz erkezett arra is.

2014. okt. 9. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!