Szulokent mit tennetek ha az egyik lanyotok ezt tenne a masik lanyotokkal?
Kitenni a fiatalabbat? Attól még a gyereket, s az unokáddal várandós.
De a két lány nem fog megférni egy fedél alatt. Itt a szenvedő félt kell előnyben részesíteni, az idősebb lányt. A kisebbet vegye csak magához a pasi, ha meg nem akarja, akkor gyerektartás. A kislány elbaszta ezzel az egész életét, iskola, karrier nuku. Innen már nehéz lesz neki.
De ahogy írták: ez aljas és gerinctelen húzás volt, megérdemlik egymást a sráccal. Az idősebb lányt meg anyaként segítsd, támogasd és tartsd távol a "húgától". Segíts neki továbblépni.
Hogy mit tennék?
A 27 éves bőven felnőtt, a 18 évest meg pátyolgassa az aszfaltdonjuan, ha már felcsinálta (ezt "megbeszélném" a kis macsóval is).
Szóval kivágnám mindkettőt, mint rühes macskát nagydolgát végezni, és végre elkezdeném élvezni az életemet, mások baromságaitól és felelőtlen döntéseik következményétől mentesen.
Az 1-es, a 7-es és a 10-es válaszokból "gyúrnám össze" a megoldást...
Először is megpróbálnám pár szabállyal visszaállítani az otthonom békéjét. Ha veszekedni akarnak, azt intézzék el házon kívül.
A nagynak "adnék igazat", de a kicsit sem "büntetném" azzal, hogy érzelmileg nem állok mellette, ami a babát illeti, szüksége lesz rá, és ha nem vagy csak nehezen birkózik meg a helyzettel akár a gyakorlatiasságot, akár a lelkieket nézem, annak a baba (is) kárát látja. (Ez nem jelenti azt, hogy bármi olyanban segítenék, amivel boldogul egyedül is.)
A kicsit anyagiakban csak a lakhatásban támogatnám, ha lenne rá lehetőségem, inkább a nagynak segítenék elköltözni, hogy továbblépjen.
Lehet a pasira számítani. Mint írtam, el kell vele "beszélgetni". Nem feltétlenül neked, 1-2 "ismerősnek".
Te élvezd az életet.
Tipp: Málta gyönyörűszép, és amúgy nem is drága.
Én a 18 éves lányomat nem tenném utcára terhesen, akármennyire is "felnőtt".
Kire számítson, ha nem a szüleire?
Én azt tenném, amit már írtak előttem is.
Elmondanám, hogy nem kell rajonganiuk a másikért, de otthon ne legyen bunkózás, veszekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!