Nem nagyon gáz, ha egy osztálytársam anyja féltékenységből rám szállt és próbál kicsinálni?
A legújabb agymenése, hogy anorexiás vagyok, ezzel hülyíti anyámat, nagyon durván elvetette a súlykot, kiadta, hogy naponta mérjék a súlyomat, be kellene utaltani, ismer orvoskat, megbeszéli...
Nagyon beteg, á nem azért, mert a lánya 150 centi és kövér... Én meg 170 és 55 kg, nem én vagyok az oka, hogy a lányából nem tud manökemet csinálni...
Utáboz, ugyanabba a k{zépsuliba, kollégiumba küldte. Este 11-kor idetelefonálgat hülyeségekkel. Ugyanolyan ruhákat vesz neki...
De jelentget is, mondjuk fogorvosnál voltam, látott a férje, idetelefonálgat, miért nem vagyok iskolában, márxius 15-ei műsor van.
Most az anorexia megy, az éheztetem magam, vetessék le a fogszabályzót, mert attól nem tudok eleget enni, vigyenek kórházba, pszichológushoz, mérjék a súlyom... Ja meg azért vagyok sokat beteg, mert nem akarok iskolába menni, meg lógok...
Senkinek nem akarok ilyen ellenséget és anyaként más 16 éves lányát kicsinálni, vicc....
A szüleim meg vicc... Nem leépízik, hanem ellenem vannak, eszik a hülyeséget a nőnek... Normális szülőkkel elküldik a pitsába, kész, de ők, nem a normálisabb fajtanés enyhén fejeztem ki magam.
Meg nem vagyok sem a nő tulajdona, sem anyáméké... Ja meg szólni sem lehet rá, már sírva könyörgöm néha, hogy hagyjanak már ez bolond. "de neki 3 diplomája van, neked mennyi van, te egy bolond taknyos vagy, ő diplomás felnőtt, hogy merészeled ezt mondani rá"
Egyrészt az en testem, kettő nem vagyok beteg. Meg is mondtam neki, de "de igen, en tudom, a betegnek nincs betegség tudata".
Agyrém... A bolodn szüleim meg eszik a szavát, végrehajtják a nó baromságait... Mert az életemnél ia többet ér, hogy "ők mit mondanak".... Ha lenne kiűt, nem sulis lennék, akkor elhúznék, aztán fogadják örökbe "Gabi" nénit
Én 167 - heh 48 voltam ennyi idösen. - alkat.
Most 53 vagyok. A fenének se tudok hízni. Ez van.
Részvétem anyukádékhoz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!