Nem nagyon gáz, ha egy osztálytársam anyja féltékenységből rám szállt és próbál kicsinálni?
A legújabb agymenése, hogy anorexiás vagyok, ezzel hülyíti anyámat, nagyon durván elvetette a súlykot, kiadta, hogy naponta mérjék a súlyomat, be kellene utaltani, ismer orvoskat, megbeszéli...
Nagyon beteg, á nem azért, mert a lánya 150 centi és kövér... Én meg 170 és 55 kg, nem én vagyok az oka, hogy a lányából nem tud manökemet csinálni...
Utáboz, ugyanabba a k{zépsuliba, kollégiumba küldte. Este 11-kor idetelefonálgat hülyeségekkel. Ugyanolyan ruhákat vesz neki...
De jelentget is, mondjuk fogorvosnál voltam, látott a férje, idetelefonálgat, miért nem vagyok iskolában, márxius 15-ei műsor van.
Most az anorexia megy, az éheztetem magam, vetessék le a fogszabályzót, mert attól nem tudok eleget enni, vigyenek kórházba, pszichológushoz, mérjék a súlyom... Ja meg azért vagyok sokat beteg, mert nem akarok iskolába menni, meg lógok...
Senkinek nem akarok ilyen ellenséget és anyaként más 16 éves lányát kicsinálni, vicc....
A szüleim meg vicc... Nem leépízik, hanem ellenem vannak, eszik a hülyeséget a nőnek... Normális szülőkkel elküldik a pitsába, kész, de ők, nem a normálisabb fajtanés enyhén fejeztem ki magam.
Meg nem vagyok sem a nő tulajdona, sem anyáméké... Ja meg szólni sem lehet rá, már sírva könyörgöm néha, hogy hagyjanak már ez bolond. "de neki 3 diplomája van, neked mennyi van, te egy bolond taknyos vagy, ő diplomás felnőtt, hogy merészeled ezt mondani rá"
Egyrészt az en testem, kettő nem vagyok beteg. Meg is mondtam neki, de "de igen, en tudom, a betegnek nincs betegség tudata".
Agyrém... A bolodn szüleim meg eszik a szavát, végrehajtják a nó baromságait... Mert az életemnél ia többet ér, hogy "ők mit mondanak".... Ha lenne kiűt, nem sulis lennék, akkor elhúznék, aztán fogadják örökbe "Gabi" nénit
Hát őszinte részvétem, minden szempontból. Nekünk ilyen szomszédunk volt (így elolvasva elmarad a zaklatód mögött). Egy őrült figyelem hiányos volt, feljelentett minket, mert csináltunk valamit a tetőterünkkel, amibe "állítólag" neki is beleszólása volt, mert sorházban laktunk. Ha a testvéreimmel hangosabbak voltunk a kelleténél, akkor felhangosította a zenét, lecseszett minket, ha egy centivel is átléptünk az ő kertrészére és egyszer ránk küldte a fiát amikor szüleink nem voltak otthon, hogy beszéljen el a fejünkkel. Na ott lett elegük a szüleimnek, szóval anyám egy rohadt almacsutkát küldött az undorító pofázmányába, majd elköltöztünk. Egész kicsi voltam még és nem emlékszem mindenre, de az a nő idegbeteg, ez biztos.
Ebben persze az a szerencse, hogy a szüleim normálisan reagáltak.Szerintem iskolában is szólhatsz tanároknak, ha szüleid nem hallgatnak rád. Majd szólj mi lett a fejlemény, érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!