Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem nagyon gáz, ha egy osztály...

Nem nagyon gáz, ha egy osztálytársam anyja féltékenységből rám szállt és próbál kicsinálni?

Figyelt kérdés

A legújabb agymenése, hogy anorexiás vagyok, ezzel hülyíti anyámat, nagyon durván elvetette a súlykot, kiadta, hogy naponta mérjék a súlyomat, be kellene utaltani, ismer orvoskat, megbeszéli...

Nagyon beteg, á nem azért, mert a lánya 150 centi és kövér... Én meg 170 és 55 kg, nem én vagyok az oka, hogy a lányából nem tud manökemet csinálni...

Utáboz, ugyanabba a k{zépsuliba, kollégiumba küldte. Este 11-kor idetelefonálgat hülyeségekkel. Ugyanolyan ruhákat vesz neki...

De jelentget is, mondjuk fogorvosnál voltam, látott a férje, idetelefonálgat, miért nem vagyok iskolában, márxius 15-ei műsor van.

Most az anorexia megy, az éheztetem magam, vetessék le a fogszabályzót, mert attól nem tudok eleget enni, vigyenek kórházba, pszichológushoz, mérjék a súlyom... Ja meg azért vagyok sokat beteg, mert nem akarok iskolába menni, meg lógok...

Senkinek nem akarok ilyen ellenséget és anyaként más 16 éves lányát kicsinálni, vicc....

A szüleim meg vicc... Nem leépízik, hanem ellenem vannak, eszik a hülyeséget a nőnek... Normális szülőkkel elküldik a pitsába, kész, de ők, nem a normálisabb fajtanés enyhén fejeztem ki magam.

Meg nem vagyok sem a nő tulajdona, sem anyáméké... Ja meg szólni sem lehet rá, már sírva könyörgöm néha, hogy hagyjanak már ez bolond. "de neki 3 diplomája van, neked mennyi van, te egy bolond taknyos vagy, ő diplomás felnőtt, hogy merészeled ezt mondani rá"

Egyrészt az en testem, kettő nem vagyok beteg. Meg is mondtam neki, de "de igen, en tudom, a betegnek nincs betegség tudata".

Agyrém... A bolodn szüleim meg eszik a szavát, végrehajtják a nó baromságait... Mert az életemnél ia többet ér, hogy "ők mit mondanak".... Ha lenne kiűt, nem sulis lennék, akkor elhúznék, aztán fogadják örökbe "Gabi" nénit

2020. máj. 14. 21:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Az igazság mindig közepén van. De ha az igaz, amit ír, vagy a akar a fele akkor azért a felnőttnél is vannak gondok.
2020. máj. 15. 11:29
 12/21 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is sántít a sztori. Honnan tudhatná egy oszt.társ anyja hogy hány kiló?

A kérdező inkább tűnik egyszerű sértett kamasznak, aki valószínűleg bolhából csinál elefántot.

2020. máj. 26. 05:38
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

hát elég fura és nem normális hogy a szüleid nem téged védenek a külvilágtól hanem fordítva

kérdezd meg tőlük mi a család

és kik vannak benne, az idegen nő vagy te? ha ő fontosabb miért nem költöznek össze

ha továbbra is a nő hülyeségeit szajkozzák nem szólnék többet hozzájuk

maximum minimálisan egy-két szót. soha nem kiabálnék velük

ha elkezdik a nő hülyeségeit magyarázni, szó nélkül otthagynám őket

ha ezért kérdőre vonnának csendben annyit mondanék majd ha újra családtag leszek

nem lesz könnyű

és ha nem válik be, 18 évesen elköltöznék

illetve akár előbb is ha van hova, nagyi, jóbarát

2020. máj. 26. 09:13
 14/21 anonim ***** válasza:
61%

nem írta hogy tudja, azért írta hogy mi tudjuk

komolyan, olvasd már el mit írt

továbbá itt segíteni szokás, arra reagálni amit leírt, nem fantáziálni

ha azt akarsz, szíved joga, de akkor nem kell válaszolni

azzal hogy leírod a kérdező hazudik, semmit nem segítesz neki, sőt

2020. máj. 26. 09:19
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Te is nyugodtan olvasd újra amit én írtam. Egy szóval sem mondtam hogy hazudik.. Inkább csak túlreagál, vagy túlgondol valamit.

Azért emlékezzünk már vissza a kamasz korunkra, ha nincsen kamasz gyerekünk, hogy elég jellemző arra az időszakra a túlreagálás

2020. máj. 26. 11:10
 16/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehet, csak úgy teljesen véletlenül, hogy te bántod a lányát mert kövér és anyuka ezért támad téged? Ezt jobban el tudom képzelni, mint hogy minden ok nélkül szállt rád. Már csak azért is, mert szerintem a turbóanyukon kívül nem sokan törődnek a gyerekük random osztálytársaival, akivel amúgy nem barátok.
2020. máj. 26. 13:13
 17/21 anonim válasza:
0%
Hiába emeled ki tizenkétszer, akkor sem fogja senki kivesézni a baromságodat mégegyszer.
2020. jún. 8. 15:05
 18/21 anonim ***** válasza:
75%
Én simán eltudom képzelni, hogy ez szó szerint igaz. Nem ennyire durván de anyám kolléganője ugyanazt csinálta. Pl telitömte anyám fejét, hogy drogos vagyok mert nagyon sápadt vagyok (amugy anyu is nagyon fehérbörű) meg azzal is piszkált, hogy vékony vagyok, anyám gyomortükrözésre akart vinni miatta. De az a nô nem engem pécizett ki, egyszerűen mindig mindenkit leszólt, akár az utcán a 80éves nénit is, hogy miért rakott szoknyába van az már bem divat stb stb. A gond az, hogy annak ellenére, hogy anyámnak is beszólogatott simán bogarat ültetett anyám fülébe, pedig aztán én tényleg a visszafogott nem balhézós tinik köreit gazdagitottam. De anyám mai napig ilyen, sokkal jobban ad egy idegen szavára
2020. jún. 8. 23:17
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehagytam, hogy a fagyi visszanyal. Az a néni begolyózott végül teljesen. Olyan szinten nem beszámíthatóvá vált, hogy le is %-olták azóta
2020. jún. 8. 23:20
 20/21 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem is túl van reagálva, szándékosan felnagyítva sokminden a sztoriban.

170 cm-hez az 55 kg, ELVILEG jó. Csak éppen egy csomó más adottságtól is függ, hogy ez valójában hogyan oszlik el. Én tinikoromban 173 cm-hez voltam 56 kg, viszonylag normális testalkattal, sokan kifejezetten csinosnak mondtak. Kisebbik lányom most tini, pont ugyanolyan magas mint én, full ugyanaz a testalkata, viszont kb. 10 kg-mal nehezebb mint én voltam az ő korában. Egyszerűen nehezebb a csontozata. Ha ő most 56 kg lenne, akkor nagyon gebének nézne ki és biztos lenne, aki ráfogná, hogy anorexiás vagy legalábbis kezdődik nála valami ilyesmi. Szóval simán lehet a kérdező is girnyó ezekkel a méretekkel, ezt látatlanban nem lehet eldönteni.

Nyilván senkinek nincs joga bármilyen szinten beleszólni más családok magánéletébe, de jelen esetben szerintem erősen el van túlozva a sztori. A kérdező stílusa pedig nagyon sok kívánnivalót hagy maga után, valamiért nagyon megsértődött. Ha szerinted nincs igaza, akkor, nem kell foglalkozni vele. Tudod: akinek nem inge... (már ha ismered a mondást).

2020. jún. 9. 22:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!