Másodikos gyerek a suliban menza nélkül?
Elsőben, erre a tanévre nem volt olyan opció, hogy nem kérek neki semmilyen ellátást. Most rajta van a papíron, mint választási lehetőség. Osztályfőnökkel nem tudtam róla beszélni, max majd jövő héten.
Létezik, hogy választhatom azt egy 8évesnél, hogy semmilyen kaját ne kapjon a suliban?
(sajnos olyan opció nincs, hogy csak reggeli és uzsonna, az ebédet pedig egyáltalán nem eszi meg)
Amennyiben egy ekkora gyerek nem kap ebédet, de ugye ott van 4-ig, akkor hogy oldható meg a rendes étkezése?
Ha kell, persze hogy főzök úgy minden nap, hogy legyen mit ennie... de az nem egy szendvics, hogy valószínűleg elvan a táskában egész nap. Hűtőbe kell tenni, délben melegíteni.
Érdekelne, hogy ezt hogyan oldják meg az iskolák.
Mégis azt mondja az osztályfőnök, hogy meg fogják oldani.
Csak tájékozódni akartam, mielőtt nekiesek a kérdéssel... de azt mondta, nem lesz gond belőle.
Azért gáz, mert mégiscsak jobb lenne délben a többeiekkel együtt ebédelni, nem pedig a sarokban szendvicset majszolni.
Én is felnőttem úgy, hogy 3 évig csak délután/este ettem főtt kaját (mert a suliban semmit nem ettem meg), 4.-től meg már hazajártam ebédelni, de akkor nem volt ILYEN opció, mint ez.
Gondoltam bejelentkezek most, hogy elkezdődött a tanév.
Eddig ugyan csak 2 (vagyis mindjárt 3) ékezésen van túl a gyermek és meglehetősen jól működik, még sosem látták ennyit enni a gyereket (bár gondolom ez a csoda is 3 napig fog csak tartani, aztán az otthoni sem fog annyira és mindig csúszni).
Amúgy az ebédjét a tanári hűtőjébe rakjuk reggelente és onnan viszik az étkezőbe délben, ahol a tanítónéni melegíti neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!