Mi a véleményetek arról a törvényről, hogy szeptembertől kötelező lesz általános iskolába délután 4 óráig maradni?
Abba senki sem gondol bele, hogy a tanítások nem egyfolytában lesznek 8-tól 16-ig?Gondolkodjatok már. :)
Ez szerintem hasonló lesz, mint ami a napközikben van.
A tanítás után úgyis kiengedik őket játszani. Aztán megírják a házit, leellenőrzik, aztán ha kész mehetnek addig játszani, amíg le nem telik az idő...
Mondjuk persze, mindennek van negatív oldala is. A hazajárás tényleg nehézkes lenne, de ha belegondoltok, a gyerekek ugyanezt csinálják, nem tudják magukat lekötni suli után, ezért elmennek csavarogni. De akkor már ennél tényleg hasznosabb ha a suliban töltik az idejüket felügyelet alatt. Ha pedig az iskolának vannak külön programjai délután, akkor sokkal kényelmesebb így részt venniük benne, én utáltam, ha még suli után vissza kellett mennem 2 óra múlva.
Nem azt mondom, hogy tökéletes ez a rendszer, és hogy mellette vagyok, de csak hozzáállás kérdése, van pozitív oldala is. Nem kell egyből lefikázni, mert még nem közöltek semmilyen részletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!