Másodikos gyerek a suliban menza nélkül?
Elsőben, erre a tanévre nem volt olyan opció, hogy nem kérek neki semmilyen ellátást. Most rajta van a papíron, mint választási lehetőség. Osztályfőnökkel nem tudtam róla beszélni, max majd jövő héten.
Létezik, hogy választhatom azt egy 8évesnél, hogy semmilyen kaját ne kapjon a suliban?
(sajnos olyan opció nincs, hogy csak reggeli és uzsonna, az ebédet pedig egyáltalán nem eszi meg)
Amennyiben egy ekkora gyerek nem kap ebédet, de ugye ott van 4-ig, akkor hogy oldható meg a rendes étkezése?
Ha kell, persze hogy főzök úgy minden nap, hogy legyen mit ennie... de az nem egy szendvics, hogy valószínűleg elvan a táskában egész nap. Hűtőbe kell tenni, délben melegíteni.
Érdekelne, hogy ezt hogyan oldják meg az iskolák.
Az étkezőben tuti, hogy láttam mikrót. Talán hűtőt is. Viszont azt gondolom, hogy egy másodikos gyerek ezt még nem tudja megfelelően kezelni, tehát mindenképpen segítségre szorulna (mikrózásnál, hogy rakja be a dobozt, mennyi időre, kivenni onnan hogy ne borítsa magára -emlékeim szerint viszonylag magasan van).
Tudom, hogy ez abszolút a saját pedagógusaink hozáállásán múlik, csak kíváncsi volnék, hogy máshol, más iskolákban ez hogy működik.
Nem opció, hogy nem napközis (mivel kötelező, tanulószoba van), és bár tudom, hogy ellenne egész nap meleg kaja nélkül is (most is így van), de azért ha van rá lehetőség, jobb, ha mégis kap főtt ételt.
Megoldható. Az egyik gyerek laktóz érzékeny és minden reggel viszi a konyhára a dobozkáját és ebédkor megmelegítik neki.
Megkérdezhetem Miért nem akarod a menzát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!