Felköszöntenéd a gyereked tanítóját szülinapján?
Lehet, hogy nem jó a téma, de nem tudom, hol kérdezzem. Hamarosan születésnapja lesz. Nem ismerem túlzottan, de rendkívül szimpatikus ember és NAGYON sokat tett azért, hogy a gyerekem minél zökkenőmentesebben vegye az első osztály nehézségeit.
Szóval magánakcióra gondoltam akár úgy, hogy a gyerek köszönti fel, akár én (ilyen szempontból mindegy, ha én, akkor gyerekkel együtt természetesen).
Azt sem tudom, mi lenne a megfelelő ebben az esetben. Egy szál virág, vagy elegendő csak boldog születésnapot kívánni? Vagy valami más ötlet esetleg?
Vagy már a gondolat is hülyeség?
Továbbra sem lesz közötok a tanár születésnapjahoz.
És valóban, év végén illik a virág, ajándék.
Ha az osztályban minden gyermeket felköszönt a születésnapján a tanár, akkor a gyermek miért ne köszönthetné fel viszont őt? Nem is értem. Ez egy apró figyelmesség.
Nincs közöm hozzá, így nem megyek el a lakására, nem szeretnék enni a tortájából, nem kívánom, hogy vendégül lásson... de ettől függetlenül egy "boldog születésnapot" teljesen helyénvaló a napján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!