Megengednétek a lányotoknak, hogy csináljon szülinapi bulit a 18. szülinapján?
Miért ne!? Csak a "szabályokban" kell megegyezni!
Kik? Hol? Mikor? Mettől meddig? Milyen hangerővel és tartalommal? Dohányzás és alkohol kérdése? Mi a program? Kinek milyen feladatai vannak, ki miért felel?
Szerintem engedd meg neki :) Főleg ha elvileg a saját pénzéből állja. Csak beszéld meg vele a dolgokat, hogy ne legyenek nagyon hangosak meg ilyesmi. Azt is hogy hány ember lehet, akkor elkerülhetőek a kellemetlenségek. Egy ilyen buli örök emlék, és tulajdonképpen egy kertben annyi kárt nem tehetnek.
A 18. szülinapra a legtöbb ember amúgy is szervez valamit, és talán kicsit bunkóságnak tűnik ha nem hívja vissza őket, még ha csak azért is mert ő nem is rendezett.
Igen, és finanszíroznám is.
Felénk elég nagy szokása van annak, hogy nagy 18. szülinapi bulit tartanak az emberek.
Amúgy meg egy 18. szülinapi bulin nehogy már olyanokat kelljen megtárgyalni, mint a dohányzás meg alkohol :D Jól ki is röhögtem volna anyámékat, ha ilyenekkel jöttek volna.
Nos ha nem engeded meg meg megrendezi máshol ,esetleg valami kétes helyen.
Én támogatnám a lányom.Lehetne otthon.Segítenék az előkészületekben.
Megbeszélném vele kiket hív, mit lehet és mit nem .
És én is beszállnék valamivel a bulira, egy üveg pezsgő pl.
Én nem is értem akik nem engednék vagy csak máshol :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!