A gyerek 6. szülinapján szabadságot kivenni butaság?
Amióta dolgozok (tizensok éve) minden évben szabit vettem ki a SAJÁT szülinapomra, mert "megérdemlem". :)
Na most nem nagyobb hülyeség a gyerekére kivenni, elvégre őt jobban szereti az ember, mint saját magát.
Miért lenne hülyeség? Ha van szabid miért ne vennéd ki? szerintem a gyerkőc is örülne neki.
Mellesleg én amióta dolgozom, a saját szülinapomon mindig szabadságot veszek ki :) Ha hülyeség, ha nem. Szóval a saját érzéseidre hallgass szerintem! Ez pont olyan dolog, amiben neked kell, vagyis inkább lehet dönteni mások véleménye nélkül. Az enyémet se kell figyelembe venned :)
Ezt neked kell tudnod, mennyire fontos aznap "ünnepelni".
Nálunk nem szokás aznap bármit tartani, ha munkanap, akkor reggel boldog szülinappal kezdünk, és ennyi. Majd ünnepeljük, amikor együtt a család.
Sőt, idén a 4. szülinapját a fiam pont a mamánál töltötte. Anyós kérte, húsvétkor úgyis megyünk, had maradjon azon a héten nála. Fiam is szeretett volna. Szombaton amikor hozták, akkor volt buli.
Nem dőlt össze a világ. Oviba meg következő héten vittünk tortát.
Kinél mi a szokás. Van, akinek fontos pont aznap ünnepelni.
Előző években hogy volt? Hogy csináltad?
A te szabiddal te rendelkezel, nem a férjed. (Meg persze a munkáltató.)
Ha te ki akarod venni, vedd ki.
Én a páromat is meg szoktam kérni, hogy maradjon a szülinapján itthon. Ha már nagy felhajtást nem csinálunk, legalább egy közös szabadnap legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!