A gyerek 6. szülinapján szabadságot kivenni butaság?
Figyelt kérdés
A gyerekem szülinapján szeretnék szabin lenni, a férjem szerint hülyeség csak a szülinap miatt otthon maradni. Értelmesebb dologra kell kivenni a szabit. Azt ezekután nem is mondtam neki, hogy elvinném a barátnőjével játszóházba vagy ilyesmi...egy görbe nap lennne... Szerintetek?2017. aug. 2. 15:43
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. aug. 4. 10:40
12/13 A kérdező kommentje:
Otthon maradtam..Azt a boldogságot, amit a gyermekem érzett emiatt, s a programok, s, hogy együtt voltunk egész nap...nagyon nagyon boldoggá tette. Köszi a biztatást!
2017. aug. 9. 11:51
13/13 anonim válasza:
Én is szabin szoktam lenni olyankor. Reggel felköszöntjük, kicsit tovább lustálkodunk. Oviba, suliba ilyenkor viszünk sütit, ne kelljen már 7kor otthagynom vele a folyosón! Korábban megyek érte, addig itthon előkészülök a délutáni vendégfogadáshoz. Esetleg még kicsit csavargunk hazafelé.
Ezek a napok róla szólnak, naná, hogy szabin vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!