Felköszöntenéd a gyereked tanítóját szülinapján?
Lehet, hogy nem jó a téma, de nem tudom, hol kérdezzem. Hamarosan születésnapja lesz. Nem ismerem túlzottan, de rendkívül szimpatikus ember és NAGYON sokat tett azért, hogy a gyerekem minél zökkenőmentesebben vegye az első osztály nehézségeit.
Szóval magánakcióra gondoltam akár úgy, hogy a gyerek köszönti fel, akár én (ilyen szempontból mindegy, ha én, akkor gyerekkel együtt természetesen).
Azt sem tudom, mi lenne a megfelelő ebben az esetben. Egy szál virág, vagy elegendő csak boldog születésnapot kívánni? Vagy valami más ötlet esetleg?
Vagy már a gondolat is hülyeség?
Nem.
De egyébként ennek mindig megvesztegetés látszata van még akkor is, ha esetedben nem is erről lenne szó.
A mai világban azt gondolom, ha valaki fb adatlapján nyilvános adat a születésnap, akkor az nem privát ügyként van kezelve.
De igazatok van, akkor elég lesz egy fb-os köszötnés, vagy ha a gyermek is szeretne részt belőle, akkor legfeljebb levideózom az ő köszöntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!