15+3 hetes leszek a férjem 30. szülinapján. Arra gondoltam, elviszem 3D ultrahangra ajándékként, hogy láthassa a csemetéjét. Mennyire lesz érdekes ennyi hetesen a 3D?
received 1461525810540812
Nem tudom sikerül e megnyitni....ez a w0 hetes szeptemberben készült
20 hetesen készült....tehát a 15 héttel te még nagyon előtte vagy....1 honap alatt nagyon sokat vátoznak...ufoból babává :D
Mi azért mentünk ilyen "korán", mert a 18 hetes UH-n (2D) az orvosom 70/30-ra mondta h lány és már nem bírtuk kivárni...a 4D pedig kiderült hogy tényleg lány.
Értem :) mindenképp megyünk a 20 és 24.hét között valamikor, ez tervben is van.
Közben olvasgattam hoxa-n es nlcafe-n is kérdéseket a témában és sokan írják, hogy szuper látvány 15 hetesen is, mert cukin lubickolnak jobbra-balra :) úgyhogy mindenképp elviszem a szülinapján! A 12 hetes genetikain 2D-ben nagyon érdekes volt és részletgazdag (simán megszámoltuk a kezén az ujjait, annyira jó volt a kép), szóval, ha 3D-n nem lesz túlságosan élvezetes nézegetni, akkor átkapcsoltatjuk sima 2D-re. A férjem azt is végig fogja bőgni, ahogy a genetikait is :D
8, te láttál már 15 hetes magzatot? Segítek: [link]
Szerinted milyen formája van, ha nem emberi? Miért válaszolsz olyan kérdésre, amiben teljesen tájékozatlan vagy?
Hogy képzeled, hogy a gyerekem apja berezel a gyerekétől? Nem 16 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!