Történtek veletek valami érdekes, extrém vagy vicces dolgok terheségeitek során szülésig?
Nekem mindkét terhességem alatt küzdeni kellett az előítéletekkel, utólag sem mindig tartom viccesnek.
A 160 cm-t se sikerült elérni, és az arcom is fiatalabbnak mutat a koromnál. Rendszerint megkaptam, hogy előbb a sulit kéne befejezni, aztán gyereket csinálni, büszkék lehetnek rám a szüleim.
A legjobb az volt, mikor május végén mentem be az ügyvédhez: nagy pocak, sötét nadrág, fehér blúz, csak csinosan. Erre egy néni megjegyezte, hogy belehalt volna a szégyenbe, ha ő terhesen megy az érettségire.
Az első gyereknél 24 voltam, a másodiknál 28. Most 35 vagyok, próbálkozunk a harmadikkal, de vannak gondok. Mindenki elkönyveli, hogy első gyerek lesz...
Nálam is nagyon fiatalnak nézek ki, dejót nem ez volt vicces.... Új védőnőm van, s jött hozzánk, erre hívták, ránézett a telojára s kijött belőle hogy: "hülye ÁNTSZ, de utálom"... Mikor letette kérdem tőle hogy a vezető védőnő (hangosan beszélt, megismertem) mondja igen, s hogy ismerem?
Erre én:" persze, gyakolatomat többek között ott töltöttem(ÁNTSZ - nél az egyik ember a vezető védőnő) "
A csaj:" miért mi leszel? "
Én:" ÁNTSZ - ellenőr"....
A csaj teljesen lefagyott... :D én jót nevettem
Tőlem egy ismerősöm lánya kérdezte hogy kislány vagy kisfiú lesz? Mondtuk hogy még nemtudjuk...
Erre ő: azt hitte azt ki választjuk ki 😂😂
35. hét környékén elkaptam egy hányós vírust. Fél óránként, mint egy ipari főnyomócső, minden kijött belőlem. Annyira nem volt előérzet se, hogy a mosdóig se mindig jutottam el.
Egy nap után óvatosságból bementem a szülészetre, nézzenek meg.
Á, nem lesz baj, ha nem száradok ki, igyak rendesen. De ha már itt vagyok, rákötnek egy NST-re.
Rendben, de kérek egy vödröt, mert bármikor spontán elhányhatom magam. Visszajött a nővér. Egy VESETÁLLAL. 2 cm mély...hát ezen maximum gellert kap. Nyugodjak meg, jó lesz az.
Öt perc múlva éreztem egy kis mozgást a gyomromban, letéptem a kábeleket, majd a szoba feléig jutottam. Egy vajúdó nő fájás közben ugrott arrébb ijedten.
A kiabálásra benézett a nővér:
- Igaza volt, tényleg vödör kellett volna. Keresek egy takarítót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!