15+3 hetes leszek a férjem 30. szülinapján. Arra gondoltam, elviszem 3D ultrahangra ajándékként, hogy láthassa a csemetéjét. Mennyire lesz érdekes ennyi hetesen a 3D?
Tajekozatlan? Lattam 16hetest 4Dn ! Igen ufocska feje volt mèg. Amint latod az utolsò válaszolò is ezt tapasztalta. Mi a csudanak irsz ki kerdest, ha te mindent tudsz es mar eldontotted? Mit akarsz latni? Mit vartal mit fogunk irni?
Johet a lepontozaaaas. Koszi!!!
10-es, honnan a francbol tudod te, hogy mirol fog szolni a 30.szulinapja, milyen programok lesznek es mit kap ajandekba a ferjem? Egy dolgot leirtam, ennyit tudsz te is, nem tobbet. Akkor meg mit szolsz bele a tobbibe? Ha olyan nagyon izgat teged, akkor elarulom, hogy nem a gyerekrol fog szolni az a nap, ez csak EGY az aznapi meglepetesek kozul. Engedtessek mar meg, hogy jobban tudjam, minek orul az en ferjem, elvegre en elek vele 15 eve, nem mas...
12-es eldontottem es barmennyire faj, a dontesemet nem a te velemenyed alapjan hoztam meg. Leirtam, hogy mas forumokon mas kismamak azt irtak, hogy elveztek 15 hetesen, meg itt is volt, aki nem tartotta rossz otletnek. Sajnos nem mindig mindenhol a te szavad a donto, ezt probald meg elfogadni es bizom benne, hogy sikerul feldolgoznod, hogy 15 hetesen elmegyek egy ultrahangra.
Azta...:o 19 évesen, érettebbnek érzem magam nálad, ezekkel a megnyilvánulásaiddal...
Lehet várni kellett volna még azzal a kisbabával :(.
BeteG vaaagy... ha eldontotted minek kerdezel itt? Foleg , ha nem is a mi valaszaink alapjan gondolkozol? Megis minek? Hiszem mi semmit tudó ostoba libák vagyunk nem?
Szánalmas vagy! Szvsz!
12#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!