Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » 16 éves gimnazista srác...

16 éves gimnazista srác vagyok. Miért zavarnak el a szüleim 9-kor aludni?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy nem hagynak tovább fennmaradni. Most is sötétben mobilról írok...

2012. ápr. 17. 21:49
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Sajnos már mindent megpróbáltam, a beszélgetés a legcsekélyebb mértékben se volt hatásos, ha valaminek utána akarok olvasni, odahív apám az ő gépéhez, és mondjam mi az, ő megkeresi. Am meg általában játszom a gépen
2012. ápr. 18. 06:35
 12/40 anonim ***** válasza:
23%

Szia!

Fölösleges tanulnod, egyetemekkel ,főiskolákkal nem lehet munkát találni. Hiába lesz diplomád. Inkább kitanulnál egy jó szakmát. Én vasutas szakmunkás vagyok.

38F

2012. ápr. 18. 06:57
 13/40 anonim ***** válasza:
72%
Nekem 2 szakmám van, meg a boltvezetői, mégsem tudok elhelyezkedni.. Szóval...
2012. ápr. 18. 11:24
 14/40 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a helyedben felkelnék 5 - fél 6 körül, és kimennék a konyhába "hangoskodni". Teát vagy kávét főzni, piritóst csinálni magamnak reggelire stb. Ha kérdezik, hogy mégis mit csinálsz, mondd, hogy mivel 9-kor elküldenek lefeküdni, hamar kipihened magad, és már nem tudsz aludni. :)

Jó, tudom, nyilván nem alszol még el 9-kor, de egy próbát megér, hogy 2-3 napig felkelsz hamarabb. Hátha engedik, hogy 1-2 órával később feküdj le.

2012. ápr. 18. 13:15
 15/40 anonim ***** válasza:
5%
Egyet értek a szüleiddel teljes mértékben.
2012. ápr. 18. 13:54
 16/40 anonim ***** válasza:
98%

A gép szempontjából egyet értek a szüleiddel, inkább lógj a haverokkal a szabad levegőn, mint az idióta gép előtt..

Alvást meg erőltetni nem lehet, ha nem vagy álmos, olvass az ágyban, ha kell zseblámpával:)

Egyébként 16 éves fiú meg tanulja meg kiharcolni a saját dolgait, lassan férfi vagy, két év múlva nagykorú, itt az ideje megtanulni picit küzdeni. Nem gyerekesen, hanem, mint a felnőttek. Akkor talán a szüleid is jobban felnőttként kezelnek majd.

Csak azért ne akarj 9 után fennmaradni, mert le kell feküdni. Ez a gyerekes verzió. (mit nem adnék én azért, hogy 9 kor már ágyba mehessek..)

Ha pontosan tudod, hogy hány óra alvás után kelsz KIPIHENTEN, akkor ezzel állj elő a szüleidnél és kérd meg őket, hogy 1 hétig tegyetek próbát. Ha nem válik be, akkor hajlandó vagy "engedelmeskedni".

Kamaszkorban 8 óra alvás viszont feltétlen kell, hülye egy időszak ez, többet követel magának az ember teste..

2012. ápr. 18. 14:26
 17/40 anonim ***** válasza:
35%
én is 16 éves vagyok lány nem tanulok valami jól. Nálunk mindig az van hogy este 9-ig itt ülnek a gépnél aztán ide engednek facezhatok vagy filmet nézhetek magamra van bízva hogy mikor fekszek le viszont reggel meg ordibálás van ha elalszok mert tesóimat én viszem oviba meg suliba. de sosem volt semmi olyan hogy feküdj le most azonnal pedig egyébként szigorúan fognak
2012. ápr. 18. 16:26
 18/40 anonim ***** válasza:
94%
en most 19 eves vagyok, eddig sosem jartak a nyakamra,de hidd el, neha orulnek, ha 9kor mar agyban lehetnek... lehet, hogy ugy erzed, nincs sok pihenesre szukseged, pedig jobb ha rajuk hallgatsz, hidd el, egyszer meg vissza fogod "sirni" ezeket az eveket...
2012. ápr. 19. 19:15
 19/40 anonim ***** válasza:
33%

Az én fiam is 16 éves.Ő soha nem fáradt, ezt állítja de amikor úgy néz ki mint aki citromba harapott és ideges veszekszik akkor tudom,fáradt.ILyenkor pizsiosztás.

Lehet nálatok is így van.

2012. ápr. 19. 22:25
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Azért egyszer hagyni kéne felnőni azt a 16 évest:) Ha mindig a mama osztja a pizsit, akkor mikor lesz felelősség érzet?? (plusz a saját határaink felismerése?? 16(!) éves, 2 év múlva FELNŐTT!!)
2012. ápr. 20. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!