16 éves gimnazista srác vagyok. Miért zavarnak el a szüleim 9-kor aludni?
Amúgy kérdezted már tőlük, miért kell olyan korán aludni menned?
Hétvégén is? Vagy csak hétköznap??
Gondolom külön szobád van és nem zavarnád őket.
Ha Általános iskolás lennél, még megérteném, de így már kicsit furcsa.
De lehet, csak "jóból" mondják.
Próbáltál már beszélni velük?
Megértelek:/Lehet, csak azt akarják, hogy tanulj, de ezzel csak azt érik el, hogy "elfordulsz tőlük"
Feltételezem, hogy nem hülyeségeket csinálsz a neten. Amúgy azt nem értem, tanulás után miért ne gépezhetnél 1 1 órát???
A gépet tanulásra is lehet használni.
Amikor ráérnek és látszólag nyugodtak, ültesd le őket, hogy beszélni szeretnél velük. Mondd el ezeket, amiket itt leírtál. Gondolom, nem vagy rossz tanuló akkor.Hogy szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, pihenni tanulás után, és szükséged lenne a gépre. szeretnél megnézni egy filmet, vagy olvasnál, stb...
Sok sikert, bár az ősökkel tudom nehéz:)
És ha nem engednék esetleg a beszélgetés után sem a gépezést,akkor pedig a jól bevált módszer:utána akarsz olvasni valaminek,vagy épp a kötelező olvasmányt akarod gépen kiolvasni.:DD ezek nálam beváltak..hogyha nagyon kezdett szigorodni a helyzet.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!