15 éves vagyok, mit tegyek, hogy korán lefeküdjek aludni?
Mert mit csinálsz hajnali 3-ig? :/ Tényleg önuralom kérdése az egész... Döntsd el, hogy alszol aznap, és nem gépezel... Netfüggő vagy...
Nálam is hasonló amúgy, csak nem szándékosan. Minden nap lefekszem már 10-kor, de csak éjfélkor tudok elaludni. Az már nem önuralom kérdése... Egyszerűen nem megy. Fekszek az ágyban, és arra gondolok, hogy aludni akarok, fáradt vagyok stb... de nem megy. :/ Heti 2-3x 1 órát futotok(kocogok inkább. :D) de ugyanaz van... Világéletemben rossz alvó voltam. :/
Detto ugyanígy vagyok, aztán suliban majd' meghalok mindig. Te nem szoktál délután aludni? Csak mert én igen. Teljesen másképp vagyok "beprogramozva". hajnali 2től fél7ig alszom, utána suli. Hazajövök 1-2 órát gépezek, közben eszek. Alszom 9ig, megnézem a valóvilágot, tanulok, gépezek megint 1-2 órát, utána kezdődik az egész elölről...
Szerintem már hozzászoktál ehhez, ha nem zavar annyira reggel, hogy álmos vagy [mert gondolom tutira az vagy], akkor nem fogsz előbb lefeküdni úgysem..
15L
Olvasni kéne inkább. Amúgy ez már függőség is. SAjnos elég gyakori.
Igazából az a probléma, hogy bebeszélted magadnak, hogy nem fogsz tudni elaludni.
Én is így vagyok ezen a héten (bár én önakaratból, meg fűtési szünetünk van), de határozd el magadban és feküdj le egyszer úgy is elalszol. xD
Menj futni vagy valami hogy el fáradj.
Nekem ma kéne aludni mert holnap Bál *-*.
Szurkoljatok ma nyilvános fő próba lesz.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!