Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 15 éves vagyok, mit tegyek,...

15 éves vagyok, mit tegyek, hogy korán lefeküdjek aludni?

Figyelt kérdés
Mindig olyan késõn fekszem, pedig imádok aludni, de mégse tudok! Tök jó lenne 9-kor már aludni de ha már nincs is semmi dolgom, akkor is még kell pár órát gépeznem. Ezen a héten minden nap éjfél után aljdtam el, tegbnap pedig hajnali 3-kor....... Mit tegyek? Most is márvfájnak a szemeim! 15/L
2012. febr. 23. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a gépet és feküdj le aludni. :) Esetleg menj el mozogni, fáraszd le magad valamivel fizikailag, akkor tuti nem lesz ilyen problémád.
2012. febr. 23. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a mozgás jót tenne, de úgyse fogsz, tudom.
2012. febr. 23. 21:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
akaraterő kérdése.. esetleg ha szüleid értenek a gépezéshez meg tudják csinálni hogy 20:30 perckor a net lekapcsoljon és ne lehessen bekapcsolni csak jelszóval (kb ahogy a net kávézókban csinálják)
2012. febr. 23. 21:34
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kelj fel reggel hatkor vagy korábban. Pár nap után érezni fogod, hogy kilenckor már ellenállhatatlanul vonz az ágy :)
2012. febr. 23. 21:40
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Önuralom kérdése az egész
2012. febr. 23. 21:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert mit csinálsz hajnali 3-ig? :/ Tényleg önuralom kérdése az egész... Döntsd el, hogy alszol aznap, és nem gépezel... Netfüggő vagy...

Nálam is hasonló amúgy, csak nem szándékosan. Minden nap lefekszem már 10-kor, de csak éjfélkor tudok elaludni. Az már nem önuralom kérdése... Egyszerűen nem megy. Fekszek az ágyban, és arra gondolok, hogy aludni akarok, fáradt vagyok stb... de nem megy. :/ Heti 2-3x 1 órát futotok(kocogok inkább. :D) de ugyanaz van... Világéletemben rossz alvó voltam. :/

2012. febr. 23. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Detto ugyanígy vagyok, aztán suliban majd' meghalok mindig. Te nem szoktál délután aludni? Csak mert én igen. Teljesen másképp vagyok "beprogramozva". hajnali 2től fél7ig alszom, utána suli. Hazajövök 1-2 órát gépezek, közben eszek. Alszom 9ig, megnézem a valóvilágot, tanulok, gépezek megint 1-2 órát, utána kezdődik az egész elölről...

Szerintem már hozzászoktál ehhez, ha nem zavar annyira reggel, hogy álmos vagy [mert gondolom tutira az vagy], akkor nem fogsz előbb lefeküdni úgysem..

15L

2012. febr. 24. 00:12
 8/10 anonim ***** válasza:
53%

Olvasni kéne inkább. Amúgy ez már függőség is. SAjnos elég gyakori.

Igazából az a probléma, hogy bebeszélted magadnak, hogy nem fogsz tudni elaludni.

2012. febr. 24. 10:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezen a héten (bár én önakaratból, meg fűtési szünetünk van), de határozd el magadban és feküdj le egyszer úgy is elalszol. xD

Menj futni vagy valami hogy el fáradj.

Nekem ma kéne aludni mert holnap Bál *-*.

Szurkoljatok ma nyilvános fő próba lesz.. :)

2012. febr. 24. 14:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Basszus , ha fáj a szemem, lefekszem...ennyi. Mit kell ezen agyalni?
2012. febr. 25. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!