Miért nem tudom rászánni magam, hogy időben lefeküdjek aludni?
A munkahelyem megszűnőben, már csak részmunkában járogatok be dolgozni. És az is igaz, hogy a bnőm 1-2 hete elköltözött innen. Még talunk, de már nem alszik itt, tehát kvázi egyedül lakom. De nem visel meg, szal nem "sírok", jól megvagyok. Illetve csak lennék.
Ha itt van Ő, vagy valaki itt aludna, akkor semmi gond nélkül bebújnék az ágyba 10-kor és jót aludnék vele. De így elcseszem az időt. Tévézek, még filmezek, akkor belépek a netre, csupa "érdekes" dolgot találok (ami lehet, hogy korábban nem is érdekelt), írkálok ide a fórumra, olvasok. És már nagyon unom, de sokadik este hajnali 2-3 -kor szánom rá magam, hogy mindent kikapcsoljak, villany leó és alvás. Persze reggel szidom magam, alig tudok támolyogni és megfogadom, hogy:
"De ma este tutira korán ágyba bújok és alszom végre egy jót!" Aztán nem úgy lesz.
Fontos dolgaim meg többnyire halasztódnak. Önéletrajz írás, posta, csekkek, stb.
Köszönöm az eddigieket és még várok további válaszokat, diagnózisokat is.
Ha van jó ötletetek a dolog megoldására, orvoslására, kezelésére, azt külön megköszönöm!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, természetesen pótcselekvés, illetve valamiféle korán lefekvés-iszony! A KÉRDÉS: mit tegyünk ellene??
Jó a pohár tej, az óra beállítása, de félek, hogy azt kikapcsolnám, annak is igaza van, aki valami sportot, mozgást javasol. Tegnap egy hosszú nap, sok séta után, egy pohár kakaóval már éjfél előtt lefeküdtem, kész csoda. De ez nem átlagos hétköznap volt, hanem rendkívüli.
Mert nem dolgoztam, vidéken voltam, utaztam, autóztam, sokat gyalogoltam. Ilyet nem lehet minden nap.
Tegnap este "sikeresen" megint belecsúsztam a hajnali 2 órába! Francba. Segítsetek még lécci!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!