Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Elsős gyereknél ti elmentek...

Elsős gyereknél ti elmentek minden tanár fogadóórájára? Pld tesi, ének ?

Figyelt kérdés

okt. 25. 14:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
31%

10-es, gondolom, a problémamentes gyerekek szülei mentek. Legalábbis nálunk úgy szokott lenni.

Nálunk alsóban 2 ofő volt, egyik az egyik, másik a terem másik felében. Egyszerre 2 szülő ment be, ha végeztek, helyet cserélt 2 szülő. Meg lehetett nézni a dolgozatokat, mindent meg szoktunk beszélni.

3-4. osztályban már sok tanár volt, akkor volt, hogy négyhez mentem egymás után. Utóbbi években nem tudtam menni, de mindig egyeztettem az ofővel, hogy tudjak róla, ha van valami. Volt, mikor ő beszélt a többi tanárnővel, és az ő véleményüket is továbbította. Illetve, ha olyan volt, akkor egyeztettünk időpontot, és bementünk külön hozzá.

Idén új ofő van, kíváncsi vagyok, hogy fogjuk megoldani.

okt. 25. 19:15
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

10!

Valami akkor nagyon félrement.

Ötödik osztályos a nagyobb lányom, most ugye a 3. osztályfőnöke van. Facebookos csoportban illetve messengerem folyamatos kapcsolattartás volt/ van.

okt. 25. 20:23
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Általában nem megyek fogadóórára, csak ha nagy gond van az adott tantárggyal.

Tesire, énekre minek mennék??

okt. 26. 12:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom mi a szokás ezért kérdeztem. Eddig jók az eredményei, nem problémás a viselkedése, csak nem tudom, hogy pld a tesi, ének meg hittan tanár pld nem szeretne e egy pofavizitet, hogy a gyereket tudják kihez kötni. De akkor végül is kb mindenki azt mondta, hogy nem kell :)
okt. 26. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Elsős gyereknél van 2 osztálytanító, nem? Azt hiszem nálunk talán a tesit tartotta más, de oda nem mentem be. Nem volt probléma a gyerekkel, miért is mentem volna?
okt. 26. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Nálunk 5 tanár van.De írtam előbbre miért kérdeztem. Az osztályfőnök mondta, hogy csak az menjen akinek szól, úgyhogy hozzá pld nem megyek ez tuti 😁
okt. 26. 20:47
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

Ének és tesitanárnál minek kellene pofavizit? A tanárok pont,hogy nem szeretik a jópofizgatást, ahol nem problémás gyerek szülője megy el.

Tavaly a negyedikes lányomnál voltam fogadóórán az osztályfőnöknél. Mikor végeztünk megemlítette, hogy az utánam következő szülő egy elsős gyerek anyukája, akinek csak ének órát tart, és csodálkozott, hogy miért jelentkezett be az az anyuka, hiszen heti 1 ének óráról egy nem problémás gyereknél úgyse tud mondani semmit...

okt. 29. 09:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Mármint gimi első?

Mert általános elsőben nincs külön tanító minden órára.

Egyébként igen, első alkalommal mi elmegyünk minden tanárhoz. Ha nem is hosszas konzultációra, de minimum, hogy bemutatkozunk.

Megjegyzem, mikor még tanítottam, akkor össz-vissz 1-2 szülő/osztály jött fogadóórára, de néha még ennyi se, pedig főtantárgyat tanítottam.

nov. 13. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!