Ha a gyereketek 4.5-ös átlagot kap egy tantárgyból és erre 4-est ad a tanár gimi 11-ben ti bemennétek és kiállnátok a gyereketekért?
Figyelt kérdés
Annyival indokolta a tanár hogy ő 4.5-t lefele kerekít. 1 db szódolgozatom lett rosszabb minden más 5-ös volt, 12-es anyagból előre levizsgáztam 5-re, középfokum is volt origo. Nem érzem azt hogy ez jogos volt, de főleg az bántó h anyukám nem állt ki mellettem.szept. 6. 10:29
1/38 anonim válasza:
Nem. 4,5nél nálunk is lefele adták a jegyet mindig. 11.esen pedig már elég nagy a gyerek ahhoz hogy az ilyeneket feldolgozza akkor is ha az igazság érzete mást sugall.
2/38 anonim válasza:
Nem mennék be ezért balhézni én sem.
3/38 anonim válasza:
4,7-től kell felfelé kerekíteni, nem?
4/38 anonim válasza:
Ezt nem a szülő dolga rendezni, igazságtalanságot sem látok, mert mindenkinél ugyanazt a szabályt alkalmazza a tanár. Nem készültél arra a dolgozatra, legyél felnőtt, viseld a következményét.
5/38 A kérdező kommentje:
Hát akkor rosszul tudjátok mert a témazárok súlyozottan számítanak. Nem kell balhézni csupán kiállni a gyerekért főleg ha az a jegy már beleszámit a felvételibe is
szept. 6. 10:42
6/38 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy mindenkinél igy osztályozott? Tudok olyanról akinek megadta 4.5-re. Sokszor pofára ment. Nem készültem 1 db szódogára mert röpi volt. Egy darab jegyért szerintem túlzás lehúzni egy amugy végig 5-ös tanulót
szept. 6. 10:44
7/38 anonim válasza:
Ez nem így működik. Nem anyád volt az aki nem készült az órára.
8/38 A kérdező kommentje:
Nem a szülő dolga rendezni de az ő dolga egy 17 évesért kiállni olyan helyzetekben amikor még gyerek a gyerek! Ő tartozik felelősséggel érte és nem csak negatív helyzetekben!
szept. 6. 10:46
9/38 A kérdező kommentje:
Nem 1 db óráról van szó hanem a felvételi pontrol ami mar meghatározza az élet alapjait
szept. 6. 10:47
10/38 A kérdező kommentje:
Sajnalom a gyerekeiteket ezekszerint itt efyikötök sem az ő érdekét nézi
szept. 6. 10:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!