Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Ha a gyereketek 4.5-ös átlagot...

Ha a gyereketek 4.5-ös átlagot kap egy tantárgyból és erre 4-est ad a tanár gimi 11-ben ti bemennétek és kiállnátok a gyereketekért?

Figyelt kérdés
Annyival indokolta a tanár hogy ő 4.5-t lefele kerekít. 1 db szódolgozatom lett rosszabb minden más 5-ös volt, 12-es anyagból előre levizsgáztam 5-re, középfokum is volt origo. Nem érzem azt hogy ez jogos volt, de főleg az bántó h anyukám nem állt ki mellettem.
szept. 6. 10:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
67%
Igen, bemennék.
szept. 6. 13:43
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon függ attól hogy milyen helyzetben vagyok. Alapból egy rossz jegyért 11.ben be nem mentek volna a szüleim... Pedig kötelező fogadó óra volt mégsem mentek, csak azon egy alkalommal amikor egy rajtam kívül álló dolog miatt elkezdett rám pikkelni a tanár. Akkor sem a jegy érdekelte őket hanem az hogy azért kaptam rosszabbat mert később más irányba akartam elmenni (már régen elvégeztem az egyetemet, ezért írom fura igeidőben). Szerintem olyan szinten képben sem voltak a jegyeimmel hogy megmondják hogy 4.5-re kaptam négyest 😅. Ellenben segítettek felkészítőt keresni hogy az érettségim jobban sikerüljön, szóval nem hanyagoltak el, csak nálunk ez azért nem számított ennyire nagy issuenak, az egyetem amit kinéztem abszolút nem volt teljesíthetetlen pontszámos, de nagyon szeretett szűrni (amúgy nem gagyi végzettségem van,fizikus lettem), szóval tök reális volt hogy ahelyett hogy a jegyeim néznék inkább előkészítőt.
szept. 6. 14:54
 33/38 anonim ***** válasza:
85%
8as akkor gondolom bulizni meg pasizni/csajozni se jársz hiszen még gyerek vagy?
szept. 6. 15:24
 34/38 anonim ***** válasza:
100%
Majd akkor te bemész, aztán reklamálsz a gyerekednél minden egyes esetben. 🤷🏼‍♀️
szept. 6. 17:44
 35/38 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, ha valakinek félresiklik az élete bármikor is, az egészen biztosan nem egy (vitatottan) igazságtalan lefelé kerekített jegytől lesz.
szept. 6. 18:29
 36/38 anonim ***** válasza:
76%

Neked a 4es fáj, vagy az, hogy anyukád nem vette komolyan a problémádat?

17 évesen, amikor mást se harsognak a tanárok, mint érettségi így meg felvételi úgy, akkor tényleg érezheti úgy valaki, hogy egy 4-es romba dönti a jövőjét. Nyilván felnőttként látjuk, hogy ez nevetséges, de akkor, ott életbevágónak tűnik. És igen, lehet töréspont a szülő és a gyerek között, ha ilyenkor a szülő nem veszi komolyan a gyereket.

szept. 6. 19:29
 37/38 anonim ***** válasza:
80%

"Annyival indokolta a tanár hogy ő 4.5-t lefele kerekít. 1 db szódolgozatom lett rosszabb minden más 5-ös volt, 12-es anyagból előre levizsgáztam 5-re"

Nem tudsz átlagot számolni. Ha csak egy szódogád nem lett ötös és a többi jegyed mind ötös egész évben akkor nem lehet az átlagod 4,5.

Félévente min 3 jegyet kell kapnod. Ez az jelenti hogy min 6 jegyed van. Angolból jóval több jegy szokott születni. Van közte témazáró is.

Én matematikatanár vagyok. Minden szeptemberben közlöm a diákjaimmal, hogy 4,6-től adom meg az ötöst. Félévente 3 röpdolgozat és 2 témazáró van nálam így a tanév végére 6 röpi és 4 tz jegy van. 4,53-ra simán adtam lelkiismeretfurdalás nélkül négyest.

Tizenegyedikes voltál. Szerintem irreális elvárás amit édesanyádtól akartál.

szept. 7. 09:10
 38/38 anonim ***** válasza:
Én 2,85-re kaptam kettest szóval.
okt. 1. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!