Elsős gyereknél ti elmentek minden tanár fogadóórájára? Pld tesi, ének ?
Nálunk nem is volt.
Évente kétszer fogadott az ofő,aztán ennyi. Akkorra lehet jelezni, hogy más tanárral is beszélnénk, ő meg vagy megoldja, vagy nem, hogy szán ránk 5 percet.
Alsóban nálunk csak a 2 tanító van bent fogadó órán (az enyém másodikos). Lehet külön-külön is kérdezni, de egyszerre vannak bent. Más tanár csak az éneket, hittant/erkölcstant, angolt tartja, ők nyilván más teremben vannak. Nem mentem be egyikhez sem 🤷🏼♀️, csak a 2 tanítóhoz kb 2 percre, minden rendben és viszlát.
Felsőben vannak nálunk külön termekbe osztva a tanárok, amelyikkel beszélni szeretnél ahoz bemész, amelyikkel nem ahoz nem. Nem mentem be mindegyikhez (van felsősöm is), csak a matektanárhoz, mert versenyre készül a gyerekkel és itthon miket gyakoroljon. Meg az angol tanárral beszéltem, mert az kicsit nehezebben megy neki, szintén erről beszéltünk, hogy hogyan tudom segíteni.
Fogadóórára az megy, akinek valami kérdése van az adott tanárhoz vagy problémája van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!