Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak ha szaktanárikat...

Mit csináljak ha szaktanárikat kap, vagy tanórai mulasztásai vannak?

Figyelt kérdés

A tanórai mulasztás talán az lehet hogy nem ment be órára?

Vagy a szaktanárik pl mert röhögtek órán es nem hagyták abba.

Ilyenkor én dolgozom, nem vagyok az iskolában.

Behívtak fogadóóára.

Itthon én tudom nevelni a kicsit,(9 éves), nincs olyan hogy rendetlenkedik vagy "hiányzik pl a takarítás alól vagy bármi", de suliban nem vagyok ott.

A fejmosásokra mindig megígéri hogy viselkedni fog suliban, meg stb. De ha nem látom nem vagyok ott, ezeket kapom a krétába! Szaktanári, "mulasztások", fogadóórára hívnak.

És nem is értem ha ott van a gyerek az iskolában, hogy történhet ilyen, hogy órai mulasztás? Azt mondják neki nyugodtan maradj kint, nem kell bejönni? Es kóvályog a gyerek az udvaron vagy a folyosón egyedül?

Mit tehet egy szülő ha nincs jelen?

#kréta riasztások
okt. 18. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Ja ezek mellett én meg azt az elvet is követtem korabban nevelesben hogy ami kín nem fekszik sírást hoz, azt nem kell csinálni. Nem sírva játszunk ha az nem tölt, nem élmény hanem szenvedés!

Nem szenvedni kell az életben. Nem megalkudni es eltűrni mindent vagy mindenkit.

Vagy pl aki fájdalmakat bánatot okoz ki kell dobni..

Egy sima pizzásnál is az megy ha épp nincs olyan feltétes amit szeretne megköszöni szépen és idvariasan vagy "angolosan" otthagyja a helyet hogy anya, én nem kérek akkor pizzát.

okt. 18. 13:41
 42/68 anonim ***** válasza:
95%

"Pl mit tegyek ha jelez a kréta hogy nincs bent órán a gyerek?"

Lebaxod a kölköt, hogy Jani, ha megegyszer elofordul, hogy nem mész be az órára, elveszem az akármit és nem kapod vissza egy hónapig.

okt. 18. 13:41
 43/68 A kérdező kommentje:
38 sima anyait vártam volna. Nyilván azt feltételeztem itt szülők is vannak. Vagy legalább vmi halvány fogalmuk arra ha demotivált egy gyerek.
okt. 18. 13:43
 44/68 anonim ***** válasza:
94%

"Ja ezek mellett én meg azt az elvet is követtem korabban nevelesben hogy ami kín nem fekszik sírást hoz, azt nem kell csinálni. Nem sírva játszunk ha az nem tölt, nem élmény hanem szenvedés!"

Tehát a gyereked nem kapott egy oltást se, fogat se tomtek, semmi. A játszás nem kell hogy szenvedett okozzon, de játszani nem is kötelező. Az iskola ellenben az

okt. 18. 13:43
 45/68 A kérdező kommentje:

42 irtam itthon mindig van kovetkezménye meg bocsanat meg ígergetesek!!

Sőt álmai játeka is megvan(most zseblámpáért könyörgött)es azzal a feltétellel van hetvégére ígérve neki ha egesz héten jó jegyezeket pirospontokat hoz es nem lesz rá panasz!

De a hiányzás is abbol adódott most hogy a felszereleshiany.de ha meg bemegy akkor az jött volna figyelmeztetés felszereleshiány miatt plusz osztály elotti megalázás. Mert ilyenekért fejek szoktak hullani.

okt. 18. 13:45
 46/68 A kérdező kommentje:

44 de kapott. Jol viseli. Oltások elott is mindig mutattam kb milyen érzés lehet, miért kell me, fontos stb.

Együttműködik a körzetijével is védőnővel is, ha kórházban is vagyunk. Sőt en szoktam ezektől is kikeszülni, nem ő.

Legutóbb màr en nem bírtam a kórházat.

okt. 18. 13:47
 47/68 anonim ***** válasza:
100%

"De a hiányzás is abbol adódott most hogy a felszereleshiany.de ha meg bemegy akkor az jött volna figyelmeztetés felszereleshiány miatt plusz osztály elotti megalázás. Mert ilyenekért fejek szoktak hullani."

Akkor ne legyen felszerelés hianya. Ennyi.

okt. 18. 13:50
 48/68 anonim ***** válasza:
100%

1.tanács: Magyarázd el neki, hogy sajnos az iskola olyan, mint a Te munkahelyed, muszáj bemenni és azt is el kell végezni, amihez nincs kedvünk. Sajnos ilyen az élet.

2.tanács: Ha az 1. nem használ, akkor vidd szakemberhez, ugyanis normális esetben ennyi idős gyereknek ezt fel kellene fognia.

okt. 18. 13:51
 49/68 A kérdező kommentje:
Sőt a fogszabályzó is kikészített hogy fullasztják a gyereket. Ez a mai minta levétel. A gyerekem meg jól türte én meg kiakadtam teljesen.
okt. 18. 13:51
 50/68 A kérdező kommentje:
47 nyilvan nem direkt volt mikor teljesen terrorban is vannak tartva ilyenek miatt!
okt. 18. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!