Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak ha szaktanárikat...

Mit csináljak ha szaktanárikat kap, vagy tanórai mulasztásai vannak?

Figyelt kérdés

A tanórai mulasztás talán az lehet hogy nem ment be órára?

Vagy a szaktanárik pl mert röhögtek órán es nem hagyták abba.

Ilyenkor én dolgozom, nem vagyok az iskolában.

Behívtak fogadóóára.

Itthon én tudom nevelni a kicsit,(9 éves), nincs olyan hogy rendetlenkedik vagy "hiányzik pl a takarítás alól vagy bármi", de suliban nem vagyok ott.

A fejmosásokra mindig megígéri hogy viselkedni fog suliban, meg stb. De ha nem látom nem vagyok ott, ezeket kapom a krétába! Szaktanári, "mulasztások", fogadóórára hívnak.

És nem is értem ha ott van a gyerek az iskolában, hogy történhet ilyen, hogy órai mulasztás? Azt mondják neki nyugodtan maradj kint, nem kell bejönni? Es kóvályog a gyerek az udvaron vagy a folyosón egyedül?

Mit tehet egy szülő ha nincs jelen?

#kréta riasztások
okt. 18. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
89%
Te csak a tanárokat jöttél szidni. Inkább a gyereked neveld jóra.
okt. 18. 12:40
 12/68 A kérdező kommentje:

9 errol beszélek hogy fejmosás igéret mindig van, de suliban nem vagyok ott!!

Ha nem látom nem tartja be.

Es nem arrol van szó hogy kedve nincs, hanem kudarcélmények esetén nem csinálja és ke van törve önmagát nézi rossznak ítéli el es nem tudja magát olyankor feltalálni.

Lattam youtube videon is mikor pl kislány elkezdett focizni de nem találta el a labdát se és el is esett, utána ösztönösen azt csinálta hogy lenyomott pár szaltót ciganykereket es azt viszont profin. Helyből kompenzál egy gyerek, áttér más területre! Keresi önmagát a gyengéit ha meglátja keresi akkor az erősségeit!

És nálam jól nevelt leírtam egy hosszu litániában. Bármibe be tudom vonni, es fegyelem van itthon ha olyan van!

Iskolában meg nem vagyok ott!

okt. 18. 12:56
 13/68 A kérdező kommentje:
Most az engem semmivel nem fog a megoldás felé vinni, ha itt értetlenek vannak.
okt. 18. 12:58
 14/68 A kérdező kommentje:

Mostanában ugy rajzol egyébként hogy egy kislány osztálytarsával közösen egymasnak és hatalmas élmény neki. A kislany mutat neki trükköket is és kért tőlem füzetet is amibe csak rajzol.

Egy kislány osztálytársa már másképp hat rá mint egy tanító a kettesekkel!

Hatalmas különbség.

Egyik esetben el van ültetve a gyerekben hogy rossz vagy nem tudod nem felel meg a munkád, másik esetben meg kedvesség ajándék egymásnak es fel is van villanyozódva teljesen motivált.

okt. 18. 13:04
 15/68 anonim ***** válasza:
94%
Az vinne a megoldás felé, ha felfognad, nem q tanárokkal van a probléma, hanem a gyerekkel. Nem magyarazkodnod kellene a tanaroknak, hanem neveli a gyereket. Ha otthon ő maga a tökély, az iskolában meg nem, akkor valami probléma van vele. A GYEREKKEL, és nem a tanárokkal. Ha mindenki huyle, csak ő nem, akkor nagyon el kellene gondolkodni, nem e fordítva van. Nevelési tanácsadó első körben.
okt. 18. 13:05
 16/68 A kérdező kommentje:

15 neked kéne felfogni amiket írok.

Olvasd el a 14 es kommentem az legalabb rövid.

okt. 18. 13:08
 17/68 A kérdező kommentje:

Bakker a gyerekek nem gépek hanem ember!

Lehet rád mitiválóan hat ha leüvöltik a fejed es becsicskulsz, a gyerekemre ezek igy hatnak hogy "nem akarok iskolába menni".

okt. 18. 13:09
 18/68 anonim ***** válasza:
95%
Elolvastam. Akkor megegyszer: a gyereked a problémás, nem a tanárok. Szuper, hogy Juliskaval szeret kismacskat rajzolni, csinálja a szabadidejében. Ha a Kati néni azt mondja, Janika satírozd be a négyzetet, akkor azt kell csinálnia.
okt. 18. 13:11
 19/68 A kérdező kommentje:

Ja es ugy hogy szívvel lélekkel várta a tanévkezdést. És nagyon kíváncsi mindig arra miket fognak megtanulni.

Nyitott és tele van örömmel.

Aztán letörik ebben aztán abban.

Es tanulja meg hogy ez nem jó hanem vmi kötelező rossz amit muszáj csak. Hogy a tanulás ez.

Na igy lehet megutáltatni egy életre is a tanulást.

okt. 18. 13:11
 20/68 anonim ***** válasza:
92%

"Lehet rád mitiválóan hat ha leüvöltik a fejed es becsicskulsz, a gyerekemre ezek igy hatnak hogy "nem akarok iskolába menni"

Nem hát rám motiválóan, de én mondjuk 9 évesen azért már felfogtam, hogy az iskolában azt kell csinálni, amit a tanár mond. Ha ez nem megy a gyerekednek, akkor értelmi fogyatékos

okt. 18. 13:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!