Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak ha szaktanárikat...

Mit csináljak ha szaktanárikat kap, vagy tanórai mulasztásai vannak?

Figyelt kérdés

A tanórai mulasztás talán az lehet hogy nem ment be órára?

Vagy a szaktanárik pl mert röhögtek órán es nem hagyták abba.

Ilyenkor én dolgozom, nem vagyok az iskolában.

Behívtak fogadóóára.

Itthon én tudom nevelni a kicsit,(9 éves), nincs olyan hogy rendetlenkedik vagy "hiányzik pl a takarítás alól vagy bármi", de suliban nem vagyok ott.

A fejmosásokra mindig megígéri hogy viselkedni fog suliban, meg stb. De ha nem látom nem vagyok ott, ezeket kapom a krétába! Szaktanári, "mulasztások", fogadóórára hívnak.

És nem is értem ha ott van a gyerek az iskolában, hogy történhet ilyen, hogy órai mulasztás? Azt mondják neki nyugodtan maradj kint, nem kell bejönni? Es kóvályog a gyerek az udvaron vagy a folyosón egyedül?

Mit tehet egy szülő ha nincs jelen?

#kréta riasztások
okt. 18. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

18 es iskolában rajzol a kislánnyal. Örömmel motiváltan és itthon is nekiül és élmény.

A tanár meg ezt elveszi tőle egyszeruen.

De mjnt írtam azt már megoldottuk. Egy rakat más feladatot is kapnak azóta! Ahogy leirtam azt is! És jöttek is a 4es 5 ösök is sorban

A tanító legalább értőképes volt!

okt. 18. 13:13
 22/68 A kérdező kommentje:
20 de miért értetlenkedsz továbbra is?
okt. 18. 13:14
 23/68 anonim ***** válasza:
94%

Vidd szakemberhez a gyereket, meg szerintem neked sem ártana egy pszichológus.

BAJ VAN A GYEREKKEL, nem tökéletes (neked igen, ez természetes)!!! - vidd szakemberhez, mert te nem tudsz segíteni rajta!

A világ sajnos nem ilyen egyszerű, hogy nem tetszik, nem csinálom.... így a későbbiekben is óriási problémái lesznek, most még tudnak segíteni.

okt. 18. 13:14
 24/68 A kérdező kommentje:

Jo akkor hülyézés van csak, tanács semmi.

Akkor ki a hülye..

okt. 18. 13:19
 25/68 anonim ***** válasza:
100%

DE ott a tanács, többen írtuk, hogy vidd nevelési tanácsadóba!!!

Segítek, nem a 15 válaszoló a hülye...

Akkor ki? :D

okt. 18. 13:21
 26/68 A kérdező kommentje:

Az nem tanács!

Difer teszt is volt oviban nem bolond a gyerekem!

Ez csak gyk diagnosztika. Mert itt ennyit tudnak csak egy tanacs sincs! Magyaran senki nem tud semmit mert hulye!

okt. 18. 13:22
 27/68 A kérdező kommentje:
Meg ha sérult lenne már rég kukdte volna az iskola meg jelentené.
okt. 18. 13:22
 28/68 anonim ***** válasza:
95%

Nevelési tanácsadót írtam, ott nem csak értelmileg sérült gyerekekkel foglalkoznak, hanem sajátos nevelési igényű, figyelemzavaros, stb. gyerekekkel is, de te olyan okos vagy, és rajtad kívül mindenki más hülye, nem lehet mit kezdeni az ilyen emberrel.

Tudod van egy mondás,

Okossal veszekedni nehéz, de nem reménytelen, a hülyét meggyőzni lehetetlen! :)

okt. 18. 13:26
 29/68 A kérdező kommentje:

Lehülyézni másokat meg én is tudok. Megoldások érdekeltek volna csak es kizárólag. De az nincs, mert az ugye nem megy.

Pl mit tegyek ha jelez a kréta hogy nincs bent órán a gyerek?

Azon kivul hogy aggodok hogy akkor hol van?? (Meg ugye közben nekem meg lett az is hogy miért nincs bent. Mert felszereleshiany miatt leszedik a fejüket is)

okt. 18. 13:26
 30/68 A kérdező kommentje:

De a gyk-t kerdeztem!

Ha nevelesi kell bemegyek oda!

okt. 18. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!