SOS! Melyik orvos írhatja fel???
Esetleg pszichológus is? Mentális vagy fizikai ok kell?
Ja, a telefontiltásról van szó. A rendelet szerint, orvosi okok miatt, az iskolának engedélyeznie kell, hogy a gyereknél legyen a mobil!!!
De mire fel? Milyen indok kell? Függőség? Cukorbaj miatt időjelző és vészjelző?
Ha van infód írd meg! És nagy puszi érte!
Elnézést, alfa generáció - Freud báttya gépelt helyettem.
"Felnőttek sem bírnák ki."
Azok akik ezt válaszolták nem felnőttek. Lehet hogy testileg igen... de máshogy nem.
Igen, mert biztos egy csomó olyan dolog történhet, aminél létfontosságú a telefon.
Ha anyád akar elérni, majd felhívja a sulit. Fordítva szintén.
Ez csak dedós kifogás keresés, nyilván csak nyomkodásra kéne az a rohadt teló.
"Tavaly volt egy kérdés, hogy mit tenne valaki, ha a főnöke nem engedné neki munkában a telefont. Akkor majd mindenki a lerúgnám meg a felmondanék választ írta. Felnőttek sem bírnák ki."
Kapaszkodj meg: sok helyre, legalábbis a munkavégzés helyére NEM vihetjük be.
Én diszpécserként a teremben, ahol dolgozom, csak kikapcsolva/lenémítva tarthatom magamnál. Elő nem vehetem, csak ha elhagyom a termet.
A férjem gyárban dolgozik, nem viheti be az üzem területére. Csak szünetben van nála az öltözőben.
Nálunk van egy cukorbeteg, akinek össze van kötve a telefonjával és azon látja, hogy leesett a cukra, milyen a vérnyomása stb.
Ha cukorbeteg leszel, akkor majd bekapcsolhatod az iskolában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!