SOS! Melyik orvos írhatja fel???
Esetleg pszichológus is? Mentális vagy fizikai ok kell?
Ja, a telefontiltásról van szó. A rendelet szerint, orvosi okok miatt, az iskolának engedélyeznie kell, hogy a gyereknél legyen a mobil!!!
De mire fel? Milyen indok kell? Függőség? Cukorbaj miatt időjelző és vészjelző?
Ha van infód írd meg! És nagy puszi érte!
Öcsém hallod... komoly? 1990-es évek közepén voltam középiskolás. Még vezetékes telefonunk sem volt. Volt az osztályban cukros, epilepsziás és alkoholista is. Mégis mind élünk.
Elismerem sokkal könnyebb lett volna ha nem kell este 6-og a könyvtárban túrni a könyveket ha kellett valami plusz infó, hanem a netről meg lehetett volna szerezni. De attól hogy nincs nálad a telefon abban a pár órában még nem fogsz megdögleni.
Felírni? Telefont? :D LOL! Legközelebb mit akarsz feliratni? Szappant? Vizet? Levegőt????
Azért ez már nagyon elkeserítő.
Ebben az új szabályozásban bőven van olyan, amit ki kell javítani, elhamarkodottnak érzem a rendelkezés pár részletét.
Na de a diák bírja már ki hogy a nyomorult telefonja nélkül legyen pár órát! Kérdező, leírták a többiek is előttem már: nincs az az indok, ami miatt az orvos "felírná" neked a telefont. Ne röhögtesd már ki magadat.
Az a leszebb, hogy láttam már itt a gyakorin olyan anyukát is, aki remegett, hogy az ő kicsi magzatánál nem lehet telefon, pedig hát a gyerek eddig mindig felhívta, ha beért a suliba, órák között a szünetben, hogy elmondja: mi történt a tanórán, meg különben is, mi lesz, ha valami baj van, hogyan fog hazaszólni a gyerek anyunak???? Mi lenne a megoldás?
Nem értem, de tényleg. El kellene már vágni azt a köldökzsinórt, azt hiszem...
Mért, akkor hirtelen cukorbajod lesz?
A függőségről ám le lehet szokni. El kell foglalni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!