SOS! Melyik orvos írhatja fel???
Esetleg pszichológus is? Mentális vagy fizikai ok kell?
Ja, a telefontiltásról van szó. A rendelet szerint, orvosi okok miatt, az iskolának engedélyeznie kell, hogy a gyereknél legyen a mobil!!!
De mire fel? Milyen indok kell? Függőség? Cukorbaj miatt időjelző és vészjelző?
Ha van infód írd meg! És nagy puszi érte!
#97 remek ötlet, ha valami csoda folytán sikerül bekamuznia hihetően a szakemberek előtt nem lesz gondja az iskolával, mert lehet, hogy iskola sem lesz. Az integrált oktatás gyerek cipőben jár, nagyon sokan magán tanulói státuszba vannak kényszerítve. Vagy hetes iskolákban tanulnak, ha meg tudják oldani.
Mondjuk otthon azt csinál, amit akar.
"Na jó, itt nem lesz normális válasz, lépek."
ide az 5-ösbe leírtam:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__127..
Amúgy csak egy kis guglizás és szövegértelmezés kellett volna.
Nem olvastam végig a kommenteket.
A gyerekem inzulinos cukorbeteg, vércukor-szenzor van a karján,az küldi az adatokat a telefonra.A telefonon, nincs semmilyen más cucc(facebook,youtube) feltöltve,kizárólag,a vércukor adatokat tudja fogadni,és lehet telefonálni róla.Most lesz a gyerekem elsős,és vegyes érzelmeim, vannak.Eddig attól féltem,hogy ellophatják(vadi új ipone13,mert a vércukor szenzor szoftverje,csak bizonyos telefonokkal működik) majd tőle,és megnyugtató számomra, ha a tanárnőnél lenne a telefon.A másik, hogy minden suliba a cukorbeteg gyerekek mellett van diabmentor(ez egy felkért tanárnő vagy tanárbácsi,aki ezért plusz pénzt kap), aki gondozza a gyereket,méri/figyeli a cukrát,adja az ételt, hipót kezel, ha kell.Kb az első napon buknál le,mert nem háziorvosi papír kell a diabmentornak,hanem szakorvosi papír a diabéteszt gondozó orvostól,illetve, étkezési és gondozási terv egy dietetikustól.Illetve egy diabmentor max 5 gyereket gondozhat egy suliba,ha ettől több van akkor másik diabmentort kell oktatásra küldeniük.Szóval az,hogy te viszel egy sima háziorvosi akármilyen papírt,kb a nullával egyenlő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!