Osztálytársa miatt tört össze a szemüveg, mit tennél?
"Nem szeleburdi, ha az lenne akkor tört már volna össze, tudja, hogy vigyázni kell rá, 4 évesen is megértette."
Ehhez szeleburdinak sem kell lenni, leeshet a fejéről, összetörhet, stb. A világ legfelelősségteljesebb gyerekével is előfordulhat ilyesmi, te mégis olyan szinten lehetetlennek tartod, mintha azt vetettük volna fel, hogy felszállt a Holdra.
Ebből látszik, hogy mivel ennyire kizártnak tartasz egy teljesen hétköznapi esetet, a gyerek egy ilyen anyának inkább füllentene, minthogy összetörje az illúzióvilágát a valósággal.
Akik szerint véletlen volt, s fizesse a kérdező:
Ha parkoláskor véletlenül a gázra nyomok a fék helyet, s behorpasztom a ti kocsitokat, akkor ugye szó nélkül ti fizetitek ki a károtokat?
56-os ezt már én is felvetettem, megkaptam, hogy a kocsira van biztosítás és nem lehet összehasonlítani egy szemüveggel.
Legalább megtudtuk, hogy fillérb@szó vagyok és hazug kölyköm van.
Azt nem én írtam a gyerekedről (52-es voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!