Nagyon félek a holnapi naptól, mert szemüveges lettem. Mit fognak szólni az osztálytársaim? Hogy tudnám csökkenteni a félelmemet?
Elsőre lehet furán fognak rád nézni,de megszokják. én 13 éves vagyok és lassan 10 éve szemüvegem van, nem nagyon erős,de kell még most is sajnos, már nem kellene,csak hamar fárad a szemem:( Remélem pár éven belül lerakhatom véglegesen.
Engem már nagyon el sem tudnak képzelni szemüveg nélkül. Meg ha jól is áll, meg is dicsérnek,milyen jól áll! Már tapasztalatból tudom..
És ritka az olyan ember akinek ne állna jól, nem is ismerek olyant eddig még:D
Ne félj, legyél magabiztos:)
13/L
Ha gondolod vegyél fel MSN-en:)
Megírom a címem!
Jaj, anno én is nagyon féltem, mikor szemüveges lettem. Izgulva mentem be, és aztán mindenki megdicsért, hogy mennyire jól áll nekem és milyen szép az arcom így.
Csak nem valami ormótlan sztk-keretes szemüveged van, gondolom valami csajos, nem? :)
Ne félj nyugi. :)
15/l
Figyelj!Nem vagy már 7 éves és az osztálytársaid sem.Úgy,hogy nem fognak kicikizni.Ha mégis akkor az csak a saját szegénységi bizonyítványukat írja alá...
UI:Én 10 évesen lettem szemüveges.Senki sem szekált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!