Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon félek a holnapi naptól,...

Nagyon félek a holnapi naptól, mert szemüveges lettem. Mit fognak szólni az osztálytársaim? Hogy tudnám csökkenteni a félelmemet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 12:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ha megfájdult tőle a fejed az már alapból rossz!!!
2010. nov. 8. 14:44
 22/27 A kérdező kommentje:
A doktornő és az optikus mondta, hogy először ez lesz, ezért nem szabad egész nap hordani, hanem majd szépen, fokozatosan "terheljem" a szememet.
2010. nov. 8. 15:30
 23/27 anonim ***** válasza:

Én vagyok a tegnapi kereken 20 órai válaszoló:))

Köszi szépen.

Velem is igy volt, hogy a fiúk odajöttek és felprobálták a szemcsit és hülyéskedtek:))

Szivesen meg ismernélek jobban:))

Ha akarod irhatsz privit is:)

13/l

2010. nov. 8. 16:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Örülök hogy minden jól alakult. Ezek szerint jófejek az osztálytársaid. Meg persze nem csak azon múlik. Biztosan nagyon jól áll a szemcsi :) Kívánom hogy ne kelljen majd sokáig hordanod, és hogy rendbe jöjjön a szemed :)) 13/L
2010. nov. 8. 17:09
 25/27 anonim ***** válasza:

Én 12 voltam, mikor szemüvegem lett. Senki nem ugatott le.

Érdekes módon a baráti társaságunkban is többségében szemüvegesek voltak. Ez nem volt szándékos, így alakult.

2010. nov. 9. 21:21
 26/27 anonim válasza:
Én pl. gerjedek a szemüveges lányokra! Nem gáz az! Dögös! Divatos szemüveget kell választani és akkor nem cikiznek. :)
2010. nov. 13. 10:06
 27/27 Tomás de Torquemada ***** válasza:

A szemüveg lányoknál kevésbé gáz ,mint egy fiunál...

Nekem mondjuk nem jönnek be a szemüveges lányok ,de ez nem egy esztétikai ,hanem egészségügyi kérdés.

Nekem kontaktlencsém van ,mert megfájdul a fejem ha szemüveget használok,meg iszonyatos fejem van szemüveg nélkül is...

Ha kontaklencsére váltanál ,akkor viszont nagyon oda kell figyelni ,hogy ne aludjál el úgy ,hogy rajtad van ,meg a tisztításra...

2010. nov. 14. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!