Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon félek a holnapi naptól,...

Nagyon félek a holnapi naptól, mert szemüveges lettem. Mit fognak szólni az osztálytársaim? Hogy tudnám csökkenteni a félelmemet?

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 12:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
?*
2010. nov. 7. 15:33
 12/27 anonim ***** válasza:
Én másodikban lettem szemüveges és mindenkinek jobban tetszem szemüveggel. Aki cikiz az meg igazán hülye.
2010. nov. 7. 16:12
 13/27 anonim ***** válasza:
én is így voltam vele mikor megkaptam, de egy nap alatt megszokták a szemüveget.14/L
2010. nov. 7. 17:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Nekem több osztálytársam lett szemüveges, első nap mindenki rácsodálkozott, hogy jé, szemüveges lettél? Aztán ennyi volt az egész, esetleg néhányan megjegyezték, hogy jól áll, de nagyon senkit sem érdekelt, pár nap alatt mindenki megszokja.

Nyugi, semmi okod félni, a szemüveg nem ciki, vannak nagyon csinosak is, ha eltalálod a hozzád illőt, még javít is rajtad. :)

2010. nov. 7. 17:33
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok!!! Msn-re nem tudok felvenni senkit, mert nincs saját MSN-em.

Ez tetszett, ez az SZTK keretes szemüveg! :) Téglalap alakú, fehéres-lilás-zöldes színű a szemüveg. :)

2010. nov. 7. 17:43
 16/27 A kérdező kommentje:
Ja, és nem az a monogramom, amit valaki írt. :)
2010. nov. 7. 17:44
 17/27 anonim ***** válasza:

Maximum amikor először látnak, hogy "szemüveges vagy/lettél?", és tényleg ennyi, nyugi; tök aranyos tud amúgy lenni :)

{én is szemüveges lennék, de kontaktlencsém van}

2010. nov. 7. 19:17
 18/27 anonim ***** válasza:

Velem is igy volt.

Mertnekem tavaly elött óta kellene szemüveg.

Jó akkor meg is vettük és mondtam hogy "óóó persze hogy hordani fogom"

Hát 1 évegig nem hordtam mert féltem hogy kicikiznek az osztálytársaim..

De idén februárba mentük szemvizsgálatra és kiderült hogy rengeteget romlott a szemem és már alig láttam a táblát.

Igy hát vettek nekem egy ujat amibe rögtön szerelmes lettemxD

És másnap felvettem a suliba.Tök félösen,lehajtott fejjel bemegyek és szembe jött velem a barátnöm(ugyszint szemüveges) És rögtön mondta hogy nagyon jól áll:)

1.óra elkezdődőtt és az Of. is megjegyezte hogy nagyon jól áll:)

Mindenki csak ezt tudta mondani:)Jól esett ...

Na de ma már szemüveg nélkül ki se mernék mennixD

Bátran vedd föl:)

Lécci majd holnap ird meg hogy mit szóltak a szemcsidhez:)

2010. nov. 7. 20:00
 19/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! El sem tudom mondani (vagyis leírni), hogy mennyire kedvesek vagytok, és hogy ez nekem mennyire jól esik !! :)

Mindenképpen megírom, hogy mi lett a "vége"!

2010. nov. 7. 20:19
 20/27 A kérdező kommentje:
Most jöttem meg az iskolából, és kellemes csalódás ért! Igazatok lett! Megdicsérték a szemüvegemet (sőt volt, aki fel is próbálta), bár néha le kellett vennem, mert a fejem megfájdult tőle. Köszönöm a bíztatást, a kedvességeteket, és szeretném, ha ilyen barátaim lennének (mindig), mint Ti!!!
2010. nov. 8. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!