Az osztálytársaim folyton avval nyaggatnak, hogy gyerekes vagyok. Miért?
Vannak kis megszokott rituáléink a barátaimmal, pl. iszunk minden nap egymás üvegéből meg a legjobb barátnőmmel van barátság-medálunk, amit együtt barkácsoltunk:) Ez vajon miért gyerekes nekik?
13L
az utolsó kommenteddel válaszoltál is a saját kérdésedre.mivel te lenézed őket (legalábbis én így értelmeztem,és bocs ha nem így van)ők ezt viszonozzák.de ne tgyük tönkre veszekedéssel a gyerekkorunk.mondjanak akármit de ne nézd le őket,mert ezzel eléred azt hogy ők is lenézzenek!
13/L
13 évesen még gyerek is vagy.Nem baj de ez a barátság medál gyerekes
10 évesen még elmegy
Kakild őket leee. : )
Én most áprilisba leszek 15 és én is tök külön állónak érzem magam az osztályban.Én egy olyan ember vagyok, akit vagy szeretnek,vagy utálnak.Valószinűleg hasonló helyzetben vagy.Nálunk is vannak elkényeztetett pénzes b.zik/k.rvák .. de nem érdekel ,, ha beszólnak szólj vissza.És csak úgy mellékesen megjegyezném hogy azért jó neked,hogy van legjobb barátnőd.. Nekem 6. óta nincs, de nem zavar... Vannak barátaim, nem tartozom ún. bandákba ,hol itt - hol ott vagyok és így ok.
Szóval ez nem gyerekesség kérdése, ha csak nem lökdösődsz,nyávogsz,hisztizel stb...
Lehet hogy kicsit értelmetlen a válasz. De ez a véleményem.Aki hasonlóan érez pontozzon :D (aki nem az kapja be .!. )
Na puszipá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!