Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Osztálytársa miatt tört össze...

Osztálytársa miatt tört össze a szemüveg, mit tennél?

Figyelt kérdés
6. osztályos lányom jött le a lépcsőn, mögötte az osztálytársa megbotlott és lefejelte a lányom akinek úgy eltört a pár hónapos szemüvege, hogy nem lehet javítani. Mit tennétek ebben az esetben?
2022. okt. 22. 09:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/113 A kérdező kommentje:

50 ezer, na ne viccelj már. Én 30 éve vagyok szemüveges, a lányom 8 éve. Tavaly magamnak csináltattam, 117 ezer volt, ebből a keret 13. Örültem, hogy a lányé "csak" 80.

Pár éve még fele annyiból kijött.

2022. okt. 22. 11:41
 22/113 anonim ***** válasza:
88%

egyértelmű, hogy bennetek van a hiba. ahogy látszik a válaszokból ez nem is kérdés.

kérdező, ha a lányod botlik meg és veri ki 19. kezéből a telefont önként ajánlod fe neki, hogy veszel újat? 😂

2022. okt. 22. 11:42
 23/113 anonim ***** válasza:
77%
Ha neked nehézséget okoz újra megvenni a szemüveget, akkor kérdezd meg a másik gyerek szüleit, hogy nem tudnak-e segíteni (pl. felesben fizetni).
2022. okt. 22. 11:42
 24/113 anonim ***** válasza:
37%

Baleset volt.

Én mondjuk nem igazán értem, hogy hátulról hogy tudta úgy megfejelni hogy így összetörjön a szemüvege?

Ha ez téged megnyugtat, megkeresheted a másik gyerek szüleit, hogy valamennyivel szálljanak be a költségetekbe, aztán meglátod mit reagálnak rá.

Én pl ha a lányom okozna ilyen kárt, beszállnék a költségbe, de én nem kérném ugyanezt a másik féltöl.

2022. okt. 22. 11:45
 25/113 anonim ***** válasza:
94%
Baleset volt vennék másikat. Az a tapasztalatom, hogy sajnos gyerekeknél ezzel számolni kell alapból, ha szemüveges. Elhagyja, ráül, leesik.. ne kérdezd, hogy tud ráülni mikor elméletileg a fején kéne lennie, de sikerül nekik.
2022. okt. 22. 11:57
 26/113 A kérdező kommentje:
Természetesen kifizetném ha az én gyerekem okozna anyagi kárt másnak.
2022. okt. 22. 11:58
 27/113 anonim ***** válasza:
94%
Véletlen volt,így jártál. Nehezen tudom amúgy elképzelni,hogy miképp fejelte így le a szemcsit. Valami ebben a sztoriban nem kerek.
2022. okt. 22. 12:07
 28/113 anonim ***** válasza:
67%
Én rákérdeznék a suliban az osztályfőnöknél, hogy az iskolának van-e ilyen kárra biztosítása. Következő szemüvegre meg kötnék biztosan. Sok pénz, megkérdezheted a másik gyerek szüleit, hogy beszállnának-e az új árába, de ne várd el. Ez egy véletlen baleset volt.
2022. okt. 22. 12:23
 29/113 anonim ***** válasza:
86%

"Egy gyereknek nem kell ilyen drága szemüveg."

Meséljetek még!

3 éves kisfiamnak 159 ezer volt HOZOTT keretbe.

Csak a lencse!

Miért?

Mert olyan rossz a szeme.

Az én szemüvegem meg csak 40. Miért? Mert nekem csak +1,5-es.

Pedig, pedig az enyémen van minden extra, neki meg még nem kellett kékfényszűrő, meg fényre sötétedő. Csak a sima lencse, extra vékonyítással és még így is szódásüveg vastag

2022. okt. 22. 12:54
 30/113 anonim ***** válasza:
10%

Gyerekre nem kötnek biztosítást… legalábbis 4,5 a gyerekem és még mindig nem)

Megkérdeztem (2 éves kora óta szemüveges , a 3. Van neki)

2022. okt. 22. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!