Osztálytársa miatt tört össze a szemüveg, mit tennél?
50 ezer, na ne viccelj már. Én 30 éve vagyok szemüveges, a lányom 8 éve. Tavaly magamnak csináltattam, 117 ezer volt, ebből a keret 13. Örültem, hogy a lányé "csak" 80.
Pár éve még fele annyiból kijött.
egyértelmű, hogy bennetek van a hiba. ahogy látszik a válaszokból ez nem is kérdés.
kérdező, ha a lányod botlik meg és veri ki 19. kezéből a telefont önként ajánlod fe neki, hogy veszel újat? 😂
Baleset volt.
Én mondjuk nem igazán értem, hogy hátulról hogy tudta úgy megfejelni hogy így összetörjön a szemüvege?
Ha ez téged megnyugtat, megkeresheted a másik gyerek szüleit, hogy valamennyivel szálljanak be a költségetekbe, aztán meglátod mit reagálnak rá.
Én pl ha a lányom okozna ilyen kárt, beszállnék a költségbe, de én nem kérném ugyanezt a másik féltöl.
"Egy gyereknek nem kell ilyen drága szemüveg."
Meséljetek még!
3 éves kisfiamnak 159 ezer volt HOZOTT keretbe.
Csak a lencse!
Miért?
Mert olyan rossz a szeme.
Az én szemüvegem meg csak 40. Miért? Mert nekem csak +1,5-es.
Pedig, pedig az enyémen van minden extra, neki meg még nem kellett kékfényszűrő, meg fényre sötétedő. Csak a sima lencse, extra vékonyítással és még így is szódásüveg vastag
Gyerekre nem kötnek biztosítást… legalábbis 4,5 a gyerekem és még mindig nem)
Megkérdeztem (2 éves kora óta szemüveges , a 3. Van neki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!